2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 65 پست
نخور توروخدا بچت بیش فعال میشه..من ک دیگه عمرا بخورم تو بچه دوم

وا عزیزم این چه حرفیه 

نخوردنش باعث نقص لوله عصبی جنین میشه خطرناکه 

حداقل باید از ۳ ماه قبل بارداری خورده بشه

حواست باشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه مبارکت باشه انشاالله به سلامتی❤🌹🌹

دوم... سوم

خواهر منم یک ماه اول حاملگیشو روزه گرفت هیچ اتفاقی نیوفتاد.. بچه سالمه

شما اول باید بری آز بتا بدی

زعفرون و عنبرنسا خوب نیست اما نگران نباش.. تحرکت باید خیلی کم لاشه

تا جایی که میتونی مسافرت هاتو کنسل کن.. و توی ماشین دراز بکشی بهتره.

زور زدن ممنوع ایستادن زیاد ممنوع

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عیب نداره منم کلی زعفرونو ورازیانه خوردم‌وقتی مشکلی پیش نیومده دیگه‌نگرانی نداره  

اگه قراره برگردی صبر کن برگشتی از بده چون اگه بخوای تکرار کنی یجا باید بری

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

اصلا غصه نخور😁 مبارک باشه

منم هفته ۷ فهمیدم باردارم

کلی طناب میزدم

گن میبستم

کلی چیزایی که مضر بود خوردم

تازه این کارا در حدی بود که سه روز لک بینی داشتم🤣🤣

ولی الان بچه م حالش خوبه خداروشکر

استرس بدترین چیزه

لذت ببر از بارداریت😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سلام خانما من یه هفته مونده به پری دل درد وسرگیحه دارم سه روز سهدتا بی بی چک زدم سه تاشونم بعد چندسا ...

هاله بی بی چک فقط تا ۱۰ دقیقه ارزش داره

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
تست‌ جیشی رو نذار رو فرش🤨

فرش مادرشوهره🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نخور توروخدا بچت بیش فعال میشه..من ک دیگه عمرا بخورم تو بچه دوم

بیشتر میگن مکمل ها مثل پرگنافم و پرناتال و ا م گاو.....

باعث بیشفعالیه

ولی اسید فولیک و کلسیم و آهن واجبه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

نه عزیزم اولا توی ماههای اول چون هنوز بدن ذخیره داره و شما روزه بگیری یا کمتر به خودت برسی هیچ مشکلی واسه جنین پیش نمیاره .

در مورد عنبر نسا و زعفرون هم اگر قرار باشه برای بچه اتفاق بدی بی افته باید اول خونریزی کنی وقتی نکردی یعنی مقدارش کم بوده و جنین سالم هست .

برای مسافرت هم صندلی ماشین رو بده عثب دراز بکش اگه ماشین خودتونه هر یک ساعت پیاده شو چند ثدم برو و دوباره راه بی افتید . پشت هم نشین .

رسیدی شهرتون برو آزمایش بده .

مبارکت باشه

انشاالله خیره و خوش قدم عزیزم .

در ضمن بدترین چیز برای شما الان استرس هست . پس این کار رو کردم این شد یا اون شد رو فکر نکن . به این فکر کن از الان باید چیکار کنی . 😍😍

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....