2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

599 بازدید | 65 پست

سلام 

اونایی ک منو یادشونه و تاپیک قبلی و میدوندد چقدر چشم انظار مثبت شدن بی بی چک بودم😪😓

امروز خداروشکر متوجه این اتفاق شدم

اما الان شهرستان خونه مادرشوهرمم اصلا نمیدونم باید بعد دیدن بی بی مثبت چه کارایی کرد ؟

توروخدا راهنماییم کنید 

دکترمم هرچی زنگ میزنم جواب نداد

آزمایش برم؟

بچها من همه روزه هامم گرفتم😣

الانم ک با ماشین اومدیم سفر😣دوباره فردام عازم تهرانم 

خطرناک نیس برام سفر؟

و اینکه چون پریودام نامنظم بود فک میکردم عقب افتادم و یه کم زعفرون خوردم😢😭

و دو سه شب هم عنبرنسا دود دادم ب خودم😭

خدایا شکرت رو سفیدم کردی.هرچی دارم از لطف خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم ب خودت استرس وارد نکن ایشالله ک چیزی نمیشه

خدایا همیشه مواظب دخترم هلیا و پسرتودلیم هیراد باش😍❤👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

واه بلای دیگه ایی تا اطلاع ثانوی سرخودت نیار فقط 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عزیزم مبارکه😍😍

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد بیشتر مواظب خودت باش به همسرتم بگو تا حواسش بیشتر بهت باشه😍

مارو هم دعاکن

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بچه ها ۲۴سیکل از بدیم مسخصه بارداریم یانه؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

کی بی بی چک رو رو فرش میذاره 😖😖😖

بنده خدا مادرشورت میدونه فرشش رو آباد کردی

مبارکتم باشه

هیچی بی بی مثبت هیچ کاری نمیخواد باید حد اقل ۵تا۷ هفته بگذره یا ساک حاملگی یا ضربان قلب مشاهده بشه تا مراقبت بخواد

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
تست‌ جیشی رو نذار رو فرش🤨

فرش مادرشوهر اشکال ندارد😁😀😀

اسی مباااااارکه

منم تو بارداریام روزهامو کامل گرفتم مشکلم پیش نیومد نگران نباش

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)