2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره بابا کلاس لگو هست کلی برا این سن ساخت وساز میکنن و کلی سازه های مختلف میسازن ولی خب حرکت نمیکنن ...

نه پس لگو نمیخوام این بچه همش با آرمیچر و اسباب بازی های ریموتی و الکترونیکی کار میکنه ساخت ساز خالی به درد نمیخوره

نه بابا بچه من هیچی یاد نگرفته ، تازه دوماه کلاس رفت فقط یدونه ربات درسن کرد که اونم خودش درست نکرد بیشتر همگروهیش درست کرد . بعدشم با بچه های خیلی بزرگتر از سنش توی کلاس بودددد.///:

برو از چت جی پی تی بپرس، من خودم برا بچم از چت جی پی تی پرسیدم ، بعدشم رفتم حضوری آموزشگاهو دیدم.

خب میشه اسم آموزشگاه هایی که رفتین رو بگید که منم برم یه تحقیق بکنم؟

خب میشه اسم آموزشگاه هایی که رفتین رو بگید که منم برم یه تحقیق بکنم؟

آره من تازه با یه آموزشگاهی آشنا شدم بچم خیلیی باهاش کیف کرده البته پسر من 11 سالشه ولی از 6 سالگی من از طرف انجمن رباتیک با یه آموزشگاهی آشنا شدم که 5 سال بچم رو اونجا بردم ولی اون چیزی که میخواستم نبود تا اینکه از طرف یکی از دوستای پسرم که خیلی مکانیکش خوب بود با آموزشگاه پیشروبات آشنا شدم . حالا میخوای خودتون هم میتونین به سایتشون سر بزنین پسرمو ثبت نام کردم ، باهام سریع تماس گرفتن.

آره من تازه با یه آموزشگاهی آشنا شدم بچم خیلیی باهاش کیف کرده البته پسر من 11 سالشه ولی از 6 سالگی م ...

ینی پسرم تو این آموزشگاه لگو سازی میکنه؟ من لگو نمیخوام چون اینقدر با پیچ گوشتی و آچار و آرمیچر کار میکنه و هی اسباب بازی هاش رو خراب میکنه دوست دارم بیاد هم یاد بگیره هم خراب کردن رو وسایل خودش خطرناک نیست انجام بده. پدر مارو دراورده یه اسباب بازی سالم نزاشته icon

اینا اصلا به درد نمیخوره،کلاس فبک ،چرتکه،ورزش بنویسش اگه به سنش میخوره شطرنج بره اینا به درد آیندش م ...

آخه من بچه رو بردم مشاوره که استعدادیابی کنه بعد گفت بچه رو بفرستیم کلاس رباتیک چرتکه همون ورزش که خودتون گفتید. ولی بچه دوست داره بسازه البته خرابکار خوبیم هست وسلایلای خونه از دست این سالم نموندن. البته کدنویسی هم بد نیست یاد بگیره چون خودم وارد دانشگاه که شدم میخواستم مبانی کامپیوتر بردارم هیچی از کدنویسی متوجه نمیشدم و میدیدم بقیه روال بود کارشون . براهمین دوست دارم کدنویسی رو از سن کم شروع کنه و شنیدم شروعش برا بچه ها اسکرچه . و اگه یه کلاسی باشه که هم ساخت و ساز داشته باشه و هم کدنویسی چه بهتر.