2777
2789
عنوان

مردم چیجوری نون حروم میخورن 😰😱

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست
اون دنیا جواب خدارو چی میدن

کدوم اون دنیا؟ن کسی دیده ن شنیده 

من ک میگم دنیایی نیس

ده سال دیگر با فریاد وارد خانه می شوی داد می زنی عشق های من کجان؟ بچه هایمان با دو به سمتت می آیند دختر کوچکمان ، پرنسس من و تو تاتی تاتی کنان به سمتت می اید . ان ها را بغل می کنی به جای هر یک ساعت دوری از انها بوسه ای روی گونه شان می نشانی.  سپس به سمتم می آیی دوباره مثل ده سال پیش نگاهم به نگاهت گره می خوره . دستت را بالا می بری ، به سمتم می ایی ، عقب می روم ، جلو می ایی . عاشقت می شوم ، بغلم می کنی . بوسه ای پر از عشق مانند ده سال پیش به من هدیه می دهی و من میگویم که تنها مجنون دنیا تو و تنها لیلا ، لیلای مجنون من هستم ...💘💖💕 تیکر عقدمه👰🤵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین میخورن یه آب هم روش ...چیزی نیست ک هیچیشونم نمیشه روز ب روز رو ب راه تر

اتفاقا اصلا رو به راه نیسن. راننده تاکسی که زیاد می گیره وقتی میره خرید کنه از سوپری میناله که چرا قیمتا بالاست. لباس فروشی که لباس گرون میفروشه سوار تاکسی میشه میناله که چرا قیمت تاکسی انقد بالاست. تعمیرکاری که گرون میده خدماتشو وقتی میره لباس فروشی میناله که چرا قیمت لباس انقد بالاست. این چرخه غم انگیز ادامه داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

اون حرومخورا زندگیاشون بهتر ازما رو رواله انقدم خدا خوب کاراشونو جور میکنه ماهایه بدبخت باید از همه چیمون بزنیم هزارتومنمونو بکنیم دوتومن ک نمیریم از گرسنگی

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
کدوم اون دنیا؟ن کسی دیده ن شنیده  من ک میگم دنیایی نیس

اخه قرآن چیه پس 

بعضی اوقات منم منکر وجود خدا میشم

ولی وقتی قران نگاه میکنم دهنم بسته میشه

همه چیش تفسیرش کلامش همهههه چیش به روزه

من مذهبی نیسم ولی واقعا کتاب خدا خیلی بهش عقیده دارم نمیتونم وجود خدا کتمان کنم

چگونه؟!! چیجوری چیه    

شما چرا تو همه ی تاپیکا دنبال یه سوژه برا مسخره کردنین؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
خیلی بد شده همشون نشونه قیامته

آخه اوضاع خراب که حرف امروز و دیروز نیست که بگیم قیامت نزدیکه بری تاریخ ایران رو بخونی پرهست از خیانت ایرانی در حق ایرانی، اگر بدونی زمان مغولا چه ظلمها و قتل و غارتی کردن مردم اونموقع هم حتما میگفتن نشانه قیامته اما نبود و این همه سال گذشته