2777
2789
عنوان

مردم چیجوری نون حروم میخورن 😰😱

369 بازدید | 42 پست

اگه کسی گرون فروشی کنه😒

تاکسی که باید دوتومن بگیره ۴ تومن میگیره😒

بقالی سر کوچیتون😒

یا هر کسی که میدونین داره گرون میگیره

بهش میگین ولی به روی خودش نمیاره🙁

خیلی بد زمونه ای شده خدا میگه من از حق خودم میگذرم از حق بندم حق الناس نمیگذرم😊 

بزرگترین گناهم گرون فروشی نون حروم مثل هیزوم تو آتش ی ذره مال حروم همه پولتو بی برکت میکنه

اگه خوبی کنه به خودت خوبی کردی

اگه بدی کنی به خودت بدی کردی این ایه قران کی میخان تو زندگی درک کنن😣

کم فروشی که بیداد میکنه

رسیدگیش هم با تعزیراته که اونام انگار سرشون به اخور دیگه ای بنده!!!

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا. ما همه از خدا شاکی هستیم که چرا اوضاعو درست نمیکنه. درحالی که خودمون داریم بهم بد می کنیم. دیروز تو یه تاپیک خوندم اگه خدا بخواد اوضاع ایرانو درست کنه70% مردم ایرانو باید بکشه. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄