2777
2789
عنوان

مردم چیجوری نون حروم میخورن 😰😱

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست
شما چرا تو همه ی تاپیکا دنبال یه سوژه برا مسخره کردنین؟

از کی تا حالا غلط املایی گرفتن در دستور فارسی مسخره حساب میشه؟ باشه ما بدیم شما خوب برو سیب اپلتو گاز بزن ما واشر شوما ارباب حلقه ها

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
اخه قرآن چیه پس  بعضی اوقات منم منکر وجود خدا میشم ولی وقتی قران نگاه میکنم دهنم بسته میشه ه ...

من یه عقیده ای دارم

ن من ن مادرم ن مادربزرگم ن حتی مادر اون زمان وجود قرآن نبودیم از کجا معلوم همه ی اینا یه داستان نباشه؟قرآن نوشته دست دیگران نباشه؟من ک اعتقادی ندارم

ده سال دیگر با فریاد وارد خانه می شوی داد می زنی عشق های من کجان؟ بچه هایمان با دو به سمتت می آیند دختر کوچکمان ، پرنسس من و تو تاتی تاتی کنان به سمتت می اید . ان ها را بغل می کنی به جای هر یک ساعت دوری از انها بوسه ای روی گونه شان می نشانی.  سپس به سمتم می آیی دوباره مثل ده سال پیش نگاهم به نگاهت گره می خوره . دستت را بالا می بری ، به سمتم می ایی ، عقب می روم ، جلو می ایی . عاشقت می شوم ، بغلم می کنی . بوسه ای پر از عشق مانند ده سال پیش به من هدیه می دهی و من میگویم که تنها مجنون دنیا تو و تنها لیلا ، لیلای مجنون من هستم ...💘💖💕 تیکر عقدمه👰🤵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا کی میخان بفهمن😔

دارم ریشه درخت زندگیامونو در میاریم از جا. درحالی که مال حروم دلا رو سنگ کرده. امام حسین روز عاشورا به دشمناش گفت صدای سخن حق رو نمیشنوین چون شکم هاتون از حرام پر شده.

وای به حال ما اگه امام زمان بیاد😔

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ما مسلمون ها با قرآن غریبه شدیم 

دقیقاااا کاش اینقد مذهب زدمون نمیکردن چیزیو اجباری نمیکردن همه فرارین از تلاوت ی آیه قرآن حتی اذان هم گوش نمیدن

اگه بدونن کتاب خدا چقد خوبهههه 

از کی تا حالا غلط املایی گرفتن در دستور فارسی مسخره حساب میشه؟ باشه ما بدیم شما خوب برو سیب اپ ...

منظورم غلط املایی نبود...خودتون هم خوب می‌دونین چی میگم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
من یه عقیده ای دارم ن من ن مادرم ن مادربزرگم ن حتی مادر اون زمان وجود قرآن نبودیم از کجا معلوم همه ...

منم مثل تو فکر میکردم میگفتم از کجا معلوم که قران دست نوشته بشر نباشه

ولی بزرگ ترین دانشمندام نتونستن ثابت کنن که حتی ی آیه ی سورش دست نوشته ی بشر باشه بخاطر همین آسمانیه

کتاب که جن بد دور کنه معلومه الهیه

یادم میاد سالیان پیش یکی ایات قران پاره کرده بود آتیش گرفته بود

حادثه هایی که در آینده پیش بینی شده حادثه منا یا تشبیه کلیپس موهای دختران که به شکل شتر در میاد همه اینا در قران اومده  

از کی تا حالا غلط املایی گرفتن در دستور فارسی مسخره حساب میشه؟ باشه ما بدیم شما خوب برو سیب اپ ...

منظورم غلط املایی نبود و صرفا هم این تاپیک نبود٬تو تاپیکا کمک و راهنمایی نمی کنین فقط دنبال نمک ریختن و مسخره کردنین...خودتون خوب می دونین ک منظورم چیه٬موفق باشین خانوم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
منظورم غلط املایی نبود و صرفا هم این تاپیک نبود٬تو تاپیکا کمک و راهنمایی نمی کنین فقط دنبال نمک ریخت ...

تو از کجا میدونی کمک نمیکنم؟ من تو تاپیکایی مثل تنبلی تخمدان و... تا جایی که تخصص دارم کمک کردم . ببخش که مثل شما مناعت طبع ندارم و شوخ طبعم ! تو مسلمونیو اینجوری دل میشکنی؟ حیف اون عکس پروفایل که رو کاربری تندرو و افراطی مثل شماست

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
پس اون دنیا چی؟؟

عزیزم مردم ما اگه وجدان داشتن وضعیت این نبود

همه ش میندازن گردن سران مملکت و امریکا و انگلیس

ولی عامل اصلی بدبختی مون بی فرهنگیمونه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
تو از کجا میدونی کمک نمیکنم؟ من تو تاپیکایی مثل تنبلی تخمدان و... تا جایی که تخصص دارم کمک کردم . بب ...

شما چی شما هم خودت رو مسلمون می دونی و این‌جوری قضاوتم می کنی؟!