2777
2789
عنوان

iui

180 بازدید | 21 پست

خانما کیا تاحالاiuiکردن بار اول جواب گرفتن؟

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هس؟؟

پس من نتیجه رو بهت میگم😁

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
سوال منم هس امامن باتعیین جنسیتشومیخوام

پس نتیجه رو بهت میگم گلم 

کی میری ای یوای انشاا...

دوروزه iuiکردم

فدات گلم حتمابرام بپرس.چون خیلی برام مهمه

عزیزم خودم سوال کردم الانم دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه معلوم میشع نتیجه اش

عزیزم خودم سوال کردم الانم دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه معلوم میشع نتیجه اش

شمام تعیین جنسیت کردی،مگه؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
شمام تعیین جنسیت کردی،مگه؟

نه من فقط برا بارداری رفتم.جنسیت برام مهم نیس

نه من فقط برا بارداری رفتم.جنسیت برام مهم نیس

من جنسیت مهمه.براهمون گفتم اگ میخوای این چندروزاینده بری،برام بپرسی تعیین جنسیتم وجودداره توای یوای عزیزم

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋