_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 عنوان مود این روزام 🤧🤣 152 بازدید | 18 پست ببخشید پیامتو دیر دیدم. بالای کوه بودم. (کوهی از درسهایی که برای اخر ترم گذاشتم بخونم)هعیییی😭😂 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم• 1404/09/27 | 12:05 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 😂😂😂سمت راست کوهی که وایستادی یه کوه دیگم هست اونجا منم😂💔دارم بای بای میکنم🥴 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 😂😂😂سمت راست کوهی که وایستادی یه کوه دیگم هست اونجا منم😂💔دارم بای بای میکنم🥴 کوه تو مرتفع ترم هستتت😭🤣🤣موفق باشیییی💗 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 منم موفق باشی 💗 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 کوه تو مرتفع ترم هستتت😭🤣🤣موفق باشیییی💗 😂😂کوه درسای دهم یازدهمه چیزی نیست🥴همچنین گلم🌹 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 😂😂کوه درسای دهم یازدهمه چیزی نیست🥴همچنین گلم🌹 وقتی به درسای شما نگاه میکنم خجالت میکشم بگم درسام سخته یا هرچی🤣🤣💔 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 وقتی به درسای شما نگاه میکنم خجالت میکشم بگم درسام سخته یا هرچی🤣🤣💔 مگه چندمی ؟😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 مگه چندمی ؟😂 نهمممم😭😂🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9500 نهمممم😭😂🤣 گوووووگووووولیییییییی😍😂😂فشار درسارو ندیدی هنوز😂جمعا دو سه تا کتابه دیگه پاشو بخون من میون چیزی در حدود ۲۰ تا کتاب گیر کردم😂 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 من رو قله اورستم🙂😂💔 پزشکی میخونیییی ؟ 😍 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7802 گوووووگووووولیییییییی😍😂😂فشار درسارو ندیدی هنوز😂جمعا دو سه تا کتابه دیگه پاشو بخون من میون چیزی د ... 😂😂😂حالاا دو سه تا ام که نههه بالاخره ۱۳ تا کتابه ولی خبببب 😭🤣آره کتابای دبیرستان رو دیدم فشارم افتاد 🤣🤣🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•