،roya مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 536 عنوان iui | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست خانما کیا تاحالاiuiکردن بار اول جواب گرفتن؟ ۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور 1398/03/22 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
،roya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 536 من جنسیت مهمه.براهمون گفتم اگ میخوای این چندروزاینده بری،برام بپرسی تعیین جنسیتم وجودداره توای یوای ... نه عزیزم من دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه جواب هرچی باشه میرم دکتر اگه بخوای میپرسم ۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
حدیث94 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2805 نه عزیزم من دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه جواب هرچی باشه میرم دکتر اگه بخوای میپرسم اره عزیزم لطف کن وبپرس.کدوم شهری وکدوم دکتر؟انشاا...مثبت شه و9ماه دیگ نی نی نازتوسالم بغل کنی😊 خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
حدیث94 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2805 نه عزیزم من دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه جواب هرچی باشه میرم دکتر اگه بخوای میپرسم چندوقت اقدام بودی باردارنشدی گلم؟ خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
،roya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 536 اره عزیزم لطف کن وبپرس.کدوم شهری وکدوم دکتر؟انشاا...مثبت شه و9ماه دیگ نی نی نازتوسالم بغل کنی😊 فدات شم عزیزم ارومیه دکتر امیر فخری ۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
،roya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 536 چندوقت اقدام بودی باردارنشدی گلم؟ ۴سال ۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
حدیث94 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2805 ۴سال انشاا...این اخرین باره ک دنبال درمان میری.وهمین ماه بارداربشی عزیزم😘 خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
،roya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 536 انشاا...این اخرین باره ک دنبال درمان میری.وهمین ماه بارداربشی عزیزم😘 وای مرسی خوشگلم خداازدهنت بشنوه 😘 ۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور