2777
2789
عنوان

iui

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست
من جنسیت مهمه.براهمون گفتم اگ میخوای این چندروزاینده بری،برام بپرسی تعیین جنسیتم وجودداره توای یوای ...

نه عزیزم من دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه جواب هرچی باشه میرم دکتر اگه بخوای میپرسم

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
نه عزیزم من دوروزه ای یو ای کردم دوهفته دیگه جواب هرچی باشه میرم دکتر اگه بخوای میپرسم

اره عزیزم لطف کن وبپرس.کدوم شهری وکدوم دکتر؟انشاا...مثبت شه و9ماه دیگ نی نی نازتوسالم بغل کنی😊

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت اقدام بودی باردارنشدی گلم؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
اره عزیزم لطف کن وبپرس.کدوم شهری وکدوم دکتر؟انشاا...مثبت شه و9ماه دیگ نی نی نازتوسالم بغل کنی😊

فدات شم عزیزم ارومیه دکتر امیر فخری

۵ ساله منتظر ی نی نی ام خدا تو که بنده هاتو تنها نمیزاری من جزتو امیدی ندارم خودت همه کسایی که منتظر ی نی نی خوشگلن خوشحال کن منم همینطور
چندوقت اقدام بودی باردارنشدی گلم؟

۴سال

انشاا...این اخرین باره ک دنبال درمان میری.وهمین ماه بارداربشی عزیزم😘

وای مرسی خوشگلم خداازدهنت بشنوه 😘