2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 48 پست
ببین  من که پریودم منظم بود و مشکلی نداشتیم  همیشه تو اون یه هفته ای که دکترها میگن   ...

آره ممکنه تخکگذاری یه روزهای دیگه ای در ماه باشه

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍
وایسا از موعدت بگذره بعد بی بی بزار ایشالا مثبته. منو بگو ۵دوره لتروزول امپول hcg استفاده کردم این م ...

دکتر ب من یدونه اچ سی جی 5000داد به نظرتون یدونه جواب میده

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا از کیت تخمک گذاری استفاده نمیکنید که دقیقا بدونید کی رابطه داشته باشید . من استفاده کردم همون ما ...

دقیقا منم همینو میخواستم بگم.با کیت تخمک گذاری تو اولین ماهی که اقدام کنی باردار میشی.بعدم خیلی زود بی بی چک زدی من روزی که قرار بود پاک بشم بی بی زدم.یعنی بعد از هفت روز عقب انداختن

ماه اول تازه از دقتی که اقدام کردیم کارم شده بی بی چک فقط اما من تنبلی دارم میگن دیرتر میشم😭

تنبلی تخمدان به راحتی قابل درمانه  درکت می کنم ماه اول و دوم همش با استرس و ذوق و شوق  همراهه  اما سعی کن بهش فکر نکنی  حتی درصورت سالم بودن  خانم و اقا و از همه نظر بازهم ممکنه  تا یکسال  بارداری اتفاق نیافته با یک ماه  اقدام  نگو  باردار نمیشی  تا رحم  آمادگی پیدا کنه و هورمون ها تغییراتی کنن  طول می کشه  و عادیه  

التماس دعا
سلام عزیزم اول اینکه زود بیبی استفاده کردی دوم اینکه مشکل شما  به راحتی قابل درمانه کافیه بری د ...

شوهرم شب ها موقع خواب دستش میزار رو شکمم میشینه اتقد حرف میزن با بچه فرضیش انقد میگ میگ تا خوابش میبره منم قایمکی فقط اشک میریزم تو دلم میگم خدا اخ چجوری میتونی این مرد ک اینطور عاشق بچس پدر نکنی اخ چجوری دلت میاد 😭

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
ماه اول تازه از دقتی که اقدام کردیم کارم شده بی بی چک فقط اما من تنبلی دارم میگن دیرتر میشم😭

همچین گفتی باردار نمیشم فکر کردم دوسه ساله .بابا مشکلی نداری چند ماه دارو بخوری درست میشه صبور باش عزیز

**اللهم عجل لولیک الفرج**
چرا از کیت تخمک گذاری استفاده نمیکنید که دقیقا بدونید کی رابطه داشته باشید . من استفاده کردم همون ما ...

میگن زیاد دقیق نیس ب نظرتون از اون استفاده کنم؟؟؟؟

شوهرم شب ها موقع خواب دستش میزار رو شکمم میشینه اتقد حرف میزن با بچه فرضیش انقد میگ میگ تا خوابش میب ...

عزیزم حالا به شوهرت بگو خودشو یکم کنترل کنه

این کارا باعث میشه تو استرس بگیری نتونه لقاح انجام بشه

ماهم بچه میخوایم 

یک ماهم گفتیم صد در صدحامله ایم بعد از منفی شد شورهم ی بار گفت خیلی ناراحت شدم خورد تو ذوققققم.

فقط همون یه کلمه رو گفت و ازون روز هرماه ک من گریه میکنم میگه حاالا درسته بچه میخوایم اما ن اینکه تو هرماه بخاطرش گریه کنی حالا نده بعدا میده

اگرم  نداد که حتما صلاحمون نبوده.با این همه حرف من استرس دارم ک حالمه نشم

تو ک دیگه با این حجم از احساسات شوهرت بدنت نمیتونه نطفه رو بگیره

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود
شوهرم شب ها موقع خواب دستش میزار رو شکمم میشینه اتقد حرف میزن با بچه فرضیش انقد میگ میگ تا خوابش میب ...

عزیزم اون درک میکنه شرایطت رو به جای غصه خوردن تلاش کن درمان بشی و اینکه احساس غم و اندو خودش ناباروری میاره  جاری من دکترا بهش گفتن اصلا دیگه باردار نمیشی چون تخمک ریزی نداری ولی اون از رو نرفت اینقدر آمپول زد و دارو استفاده کردالبته با تجویز متخصص و مدام رفت سونو که در کمال ناباوری دوقلو باردار شد الان علم خیلی پیشرفت کرده 

اونهایی که تبلی تخمدان دارن وکیست تخمدان دارن همش مثبت نشون میده

پس چطور بفهمم کی روز تخمک گذاریم 

وای عزیزم تو از من بیشتر عجله داری که خییییییلی زود زدی صبر کن علائمم خودش انقد زود نشون نمیده منم تنبلی دارم اما خیلیا رو دیدم زود باردار شدن جوش نزن اصلا وقتی خدا اصلا منتظر نمیمونی ان شاالله که باردار باشی عزیزم

خدایاشکر🌹