2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 48 پست
بله😭خیلی دپرس شدم انگار خبر مرگ یکی دادن بهم انقد حالم بد ک نگو

چه شوهر با احساسی.همسر من خبر بارداریمو شنید حتی یه شاخه گلم نگرفت...همیشه فکر میکردم یه کاری بکنه از خوشحالی 😭

**اللهم عجل لولیک الفرج**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی داشتم نگران نباش من زود باردار شدم. اولا وزنت رو کم کن خیلی تاثیر داره. دوما بعد از اتما ...

چی خوردی شما؟ من ۵۴کیلو ام فولیکول غالب نداشتم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

عزیزم غصه نداره منم تنبلی دارم اصلا فولی غالب نداشتم حتی با دارو 

این سری دکترم داروهای قوی داد خداروشکر دیروز رفتم سونو فولی داشتم برو دکتر خوب مطمئن باش باردار میشی

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
چه شوهر با احساسی.همسر من خبر بارداریمو شنید حتی یه شاخه گلم نگرفت...همیشه فکر میکردم یه کاری بکنه ا ...

خیلی بچه دوست داره خیلی تو دنیا اندازه شوهرم فک نکنم باش کسی اما چ فایده ک نمیشم

چی خوردی شما؟ من ۵۴کیلو ام فولیکول غالب نداشتم

۵۴ خوبه فکر کردم شاید تپل باشی.

خوب عزیزم همسرت اگه یه روز در میون توانایی نداره حداقل هفته ای دو بار رابطه داشته باشین چون کسایی که تنبلی تخمدان دارن پریود منظم ندارن تخمک گذاری منظم هم ندارن.

ممکنه اون روزایی که رابطه داری در واقعا روز تخمک گذاریت نباشه. بقیه روزهارو هم نباید از دست بدی

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍
عزیزم غصه نداره منم تنبلی دارم اصلا فولی غالب نداشتم حتی با دارو  این سری دکترم داروهای قوی دا ...

چه قرصی داد بهتون 

چند وقته اقدامی؟

ماه اول تازه از دقتی که اقدام کردیم کارم شده بی بی چک فقط اما من تنبلی دارم میگن دیرتر میشم😭

ببین  من که پریودم منظم بود و مشکلی نداشتیم  همیشه تو اون یه هفته ای که دکترها میگن  یه شب درمیون اقدام داشتیم  نتیجه ای نداشت  فقط چشم انتظاری رو زیاد کرد و  باعث شد ازین دکتر به اون دکتر بریم 

تا این که یه ماه به خاطر کارم   نبودم فقط یک یا دوبار در طول ماه رابطه بود و همون ماه باردار شدم

شما  اون یک هفته رو شب درمیون اقدام کن  اما کل ماه از پریود تا پریود بعدی رو  لااقل دوشب درمیون  داشته باش 

التماس دعا

سلام عزیزم اول اینکه زود بیبی استفاده کردی دوم اینکه مشکل شما  به راحتی قابل درمانه کافیه بری دکتر دارو استفاده کنی و پیگیر شی سوم اینکه اینقدر جلو شوهرت نگو بیخیال باش بعداز اینکه مطمئن شدی باردارشدی در جریانش بزار 

وایسا از موعدت بگذره بعد بی بی بزار ایشالا مثبته. منو بگو ۵دوره لتروزول امپول hcg استفاده کردم این ماه هم امپول hmg و قرص و امپول استفاده کردم اگه نگیرن باید برم  ای یو ای 😭😭😭

تنبلی تخمدان ربط مستقیم به غذاهای سرد داره.

منظورم غداهایی که دمای سرد داره نیستا، غذاهایی که طبع سرد داره داخل اینترنت سرچ کن ببین، مثل فست فود. برنج، نون ، گوشت گوساله و....

اینارو باید کمتر بخوری در عوض غذاهایی که طبع گرم داره بیشتر بخوری.

سیاه دونه هم خیلی طبعش گرمه.

من هرروز صبح یه قاشق چای خوری سیاه دونه رو میکوبیدم و با آب میخوردم

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍