2777
2789

وااااااااااای 

از کجا فهمید حالا دوماه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من مخالف صد درصدددد اين حرفام چون كلا از جن و اين حرفا خيلي خاطره بد دارم و ميترسم و معتقدم وقتي ميري پيششون از اونا كمك ميخواي و اونا وارد زندگيت ميشن

قضاوت فقط کار خداست...

ما رفته بوديم مسافرت خونه يكي از اقوام 

اونجا يك سري مسافر هم ميومدن طبقه ي پايين خونه 

يكي از اينا يك خانواده اي اومدن

ما باهاشون دوست شديم و باهم شام و ناهار و اين حرفا

قضاوت فقط کار خداست...

نمیدونم  داستان چیه!  ولی  به هرچی  فکر کنی سرت میاد 

فکرهای مثبت داشته باش، منفی باف نباش

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

يكروز همينجور ك داشتيم حرف ميزديم گفت اره پسر من كوچولو و ٥ سالشه و اين حرفا بعد عكس پسر عموم نشونش داديم ك اونم ٥ سالشه گفت اين خيلي باهوشه فقط يكم لوس شده و ..،

ما فكر كرديم خب عكسه ديگه مثل اينا ك از رو عكس حدس ميزنن 

قضاوت فقط کار خداست...

بعد داشتيم عكساي هركسي نشون ميداديم ك معرفي كنيم راجبشون ميگفت 

خلاصه ديگه كلي ادم دور اين جمع شده بودن ك خصوصيات و ايندشون بگه 

قضاوت فقط کار خداست...

وقتي برگشتيم شهر خودمون يك قرار گذاشتيم ك منو ببينه درصورتي ك عمم اينا ميگفتن اين جني نيست و روحاني بوده و از عرفان و فلان فلان فلان

قضاوت فقط کار خداست...