2777
2789
عنوان

مارمولک وبچه یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمو منم شنیدم ولی خدا رو شکر تا حالا نشنیدم که کسی به خاطر مارمولک مشکلی براش پیش اومده باشه خونه قبلی بابام که تا قبل از ازدواج من اونجا بودم چون باغچه داشتیم مارمولک هم زیاد داشت حتی مار مولک های خیلی بزرگ که بالاخره تو خونه هم میومدن

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

اصلا کاری به کار بچه ت نداره ..خیالت راحت ...مثل سوسک هم نیست که پر رو باشه بیاد رو سرو کله :)) خودشون آدمو که ببینن فرار میکنن ...در ضمن مفید هم هست اگه پیداش کردی نکشش بگیر ببر بیرون ولش کن ...چون ببخشید تخم سوسک میخوره و در نتیجه از تعداد سوسکها کم میکنه ...
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
موناجان ایشون خودشونشون بده بذاره مابگیریمش راضیم بهش رحم کنم زنده پرتش کنیم بیرون خونه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
موناجان ایشون خودشونشون بده بذاره مابگیریمش راضیم بهش رحم کنم زنده پرتش کنیم بیرون خونه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
مارمولک که کاری نداره.. پسرتم نمیتوه بگیره بکنه تو دهنش... توروخدا نکشش بندازش بیرون.. اونم جون داره.. گناه داره بخدا!!!

از اینها گذشته منم خیلی بدم میاد مارمولک میاد تو خونه. اینجا هم خیلی مارمولک هست.. من بچه هاشونو با دستکش میگیرم میندازم بیرون.. ولی بزرگهارو اینقدر دنبالشون میکنم و پنجره را باز میذارمو میدون بیرون...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من گاهی میشینم نگاهشون میکنم چجوری پشه شکار میکنن....

سمی که نمیدونم هستن یا نه.. فکر نکنم... گازم نمیگیرن ولی.. وووووویییی یه جورین... فقط ممکنه پی پی کنن تو اتاق.. اوووووووووووق!!!!

یه پیشی یا هاپو بیارین کمکتون میکنن.. ههه
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد