2777
2789
عنوان

مارمولک وبچه یه سوال دارم

968 بازدید | 23 پست
چندروزپیش پسرم تواتاقش توچادربازیش بودپسرم یازده ماهشه چادرشوتکون دادیهودیدم یه مارمولک چندش افتادپایین بغلش فورى آوردمش بیرون اماتاخواستم مارمولک روبکشم فرارکردسمت کمدگم وگورشدهرچى گشتم پیداش نکردم البته پشت تخت وکمدش قبلاپودرسوسک ومورچه ریخته بودیم الان چندروزه اتاقش قرنطینه است درشوبستم فقط میخوام چیزى بردارم میرم زودمیام تمام اسباب بازیاش که بیرون بودن وشستم چکارکنم چطوربگیرمش این چندشومیترسم دروبازبذارم بیادبیرون دوباره بیادسراغ بچم مارمولک خطرداره یعنى میگزه ببخشیدا اماواقعاچندش بودشده برام معضل نمیشه که اتاق بسته بمونه درش بهم میخندن اماچکارکنم نگران پسرم هستم چیزى اذیتش نکنه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
منم از مارمولک خیلی بدم میاد و چون خونمون جوریه که مارمولک و ... از این جک و جونورا تو حیاط زیاد داریم قبل از اینکه بیایم تو خونه تمام جاهایی را که فکر می کردیم ممکنه چیزی بیاد تو گرفتیم ولی خوب بازم گاهی بالاخره میاد دیگه چی کار میشه کرد

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاعذاب آورترازدیدن این جونورااینه که فرارکنن آدم نتونه نابودشون کنه بااینکه دربسته است پسرمم بیرون پیش خودم میخوابونم تاصبح صدبارچک میکنم چیزى دوروبرش نباشه گریهههه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
آخه راه دررونداره شوهرمم همینومیگه میگه اون که یه جابندنمیشه امامن زیربارنمیرم میگم اگه باشه بیادسراغ بچه چى هرچندخودم بیشتربدم میاد;-)
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
آخه راه دررونداره شوهرمم همینومیگه میگه اون که یه جابندنمیشه امامن زیربارنمیرم میگم اگه باشه بیادسراغ بچه چى هرچندخودم بیشتربدم میاد;-)
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
لابلای پرده ها رو نگاه کن.. هر وسیله ای رو کامل بازرسی کن و از اتاق ببرش بیرون
این مارمولکها خیلی مارمولکن.. گرفتنشون سخته
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
چندش شدن نداره یه دستکش بپوش برو تو اتاق پیداش کن و بگیرش
منم یه بار فکر کردم مارمولکه رفته.. حتی پرده ها رو نگاه کردیم ولی رفته بود لای چین بالای پرده قایم شده بود
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
شوهرم هم میگه اسمشون روشونه دیگه مارمولکین واسه خودشون اتاقش پنجره وپرده نداره اگه بیادسراغ بچه کاریش نداره؟به این خاطرمیترسم آخه شنیدم سم دارن
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
من خودم تاحالا فکر میکردم دمشون سمی ه.. اون داستان افتادن مارمولک و مرگ همه افراد خانواده

الان سرچ زدم ظاهرا افسانه ست

http://forum.gigapars.com/%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-72/%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D9%87-%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%84%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-5448/

واى بارانه همون روزکه دیدمش بچموبغل کردم انقدرجیغ زدم واى جرأت ندارم شوهرمم این چندروزکارش زیادبوده نشده حسابى بریزیم به هم
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
واى بارانه همون روزکه دیدمش بچموبغل کردم انقدرجیغ زدم واى جرأت ندارم شوهرمم این چندروزکارش زیادبوده نشده حسابى بریزیم به هم
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
نترس ترس نداره که... دستکش ظرفشویی بپوش بگیرش. منم بدون دستکش چندشم میشه.. تنشون لیزه
من از سوسک و ملخ به حد مرگ میترسم ولی مار روهم با دستکش گرفتم مارمولک که خیلی بامزه است :)
کجاش بامزه است آخه همچین کوچیکم نبودسوسمارى بودواسه خودش پس خطرنداره گازنمیگیره نیش نمیزنه بچمو
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست