2777
2789
نه براي من كامل خوب شد به دونفر ديگه هم توي فاميل گفتم اين كارارو كردن باز شد جاش خوب شد  بعد ...

از درون داره رشد میکنه عزیزم

برای منم کامل خوب شد

اما دکترم گفت باید عمل کنی

و عمل کردم و کیست خارجش کردن

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين تا چند روز صبح ناشتا خاكشير رو با اب داغ تركيب كن و با ترنحبين بخور روزي سه تا ليوان دمنوش دار ...

چند روز بود انقد درد داشت نمیتونیتی تکون بخورم از ترسم گلاب به روت دسشویی هم نمیتونیتی برم امروز سرباز کرد خوب شد اما هی تکرار میشه میخوام کلا راحت بشم دیگه در نیاد خیلی اذیت میشم😥

نه براي من كامل خوب شد به دونفر ديگه هم توي فاميل گفتم اين كارارو كردن باز شد جاش خوب شد  بعد ...

من که سرباز کرد یخ گذاشتم خوب شد.

ولی محض احتیاط رفتم دکتره از سوراخع مو درآورد آخه

من به این نتیجه رسیدم باز بهتره چون هر روز ضدعفونی می‌کنی و ترشح ها وعفونت ها میاد بیرون وبعدشم پانس ...

آره ولی اونایی که باز عمل کردن میگن خیلی درد داره

به چه روشی ؟

من یکبار روش باز عمل کردم یکبارم بخیه کرد خیلی سختی کشید تو روش باز همش 12 سالم بود هرروز پانسمانی که به گوشت بدنم چسبیده بود و 1 ساعت تلاش میکردن با جیغ های من تا بکننش😭😭😭😭سیاه ترین روزام بود دوباره سال بعدش عود کرد اینسری بخیه زد و دکتر پوستمو چرخوند که دیگه مو به داخل برنگرده الان 8 سال میگذره از عملم