2777
2789
سلام خوبین  من دو ماهه کیستمو ب روش بخیه عمل کردم دو هفته بخیه داشتم بعد از دو هفته که کشیدم ب ...

اون سوراخارو خود دکتر باز گذاشته که چرکا خالی بشن ، حالا منم به روش بسته عمل کردم دکتر گفته فشار بدم تا از این سوراخا چرک و خونابه بیاد بیرون که عفونت نمونه داخل تا خوب بشه ، حالا که به کار شما نمیاد ولی گفتم که اگر کسی از اینجا رد شد اینو بخونه .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خوبی عمل کردی الان درد نداری؟چقدر هزینت شد؟

سلام ، ممنونم ، آره خداروشکر دیگه خوب شدم ، ولی دردسر زیاد داشت ، بخیم باز شد و مرتب باید زخمم رو پانسمان میکردم و میسابوندمش تا گوشت بگیره و زخمم بسته بشه دو سه ماه طول کشید تا زخمم بسته شد ، اما بعد از خوب شدن موقع نشست و برخاست وقتی به زخمم فشار میاد دردی حالت کوفتگی احساس میکنم ، 

هزینه هم که علاوه بر ۵ تومنی که دکتر جداگونه و بدون دادن فاکتور ازم گرفت ، هزینه بیمارستان تقریبا ۱۰ تومن شد که اگر بیمه داشته باشی ، هزینه بیمارستانو میده ولی هزینه دکتر رو نه، مگر اینکه دکتر فاکتور بده