2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم حدودا ۱۲ سال پیش عمل کردم به روش باز . سه ماه طول کشید تا بسته شد به قدری بزرگ شده بود کیسته که بعد عمل سر پانسمان مامانم سفیدی استخون کمرو میدید 😰😰

تغذیه خیلی مهمه . آناناس و غذاهای کبابی خیلی زود برا من گوشت آورد برا من روزی ۳ تا باند میذاشتن داخل اول که کموکم گوشت آورد شد روزی به اندازه یه بند انگشت

الانم گهگاهی که خیلی میشینم اذیت میشم و یکم درد میگیره ولی کلا راضیممممم خداروشکر

درد دنبالچه داری؟  فکر نمی‌کنم کیست مویی باشه چون کیست مویی پایین کمر هست از توش مو هم بیرون ...

سلام 

ببخشید الان بعد چندسال ک با بخیه عمل انجام دادی عود نکرد ؟یا عفونت نمیکرد؟من‌یکشنبه باید عمل کنم نمیدونم بخیه بزنم یا باز بزارم.خودم‌دوست دارم زودتر خوب شم ولی میترسم عفونت کنه دوباره کیست دربیاد

پایین کمر  نه درد نداشتم برای دستشویی دو سه روز اول چون میترسیدم بخیه باز شه.  من کلا س ...

سلام خوبین 

من دو ماهه کیستمو ب روش بخیه عمل کردم دو هفته بخیه داشتم بعد از دو هفته که کشیدم بالای زخمم کاملا بستس و خوب خوب شده اما پایینش دو تا سوراخ ریز داره که ازش آب میاد زیاد نیس میترسم عود کرده باشه میترسم برم دکتر 😭 ب نظر شما عود کرده؟

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

منم حدودا ۱۲ سال پیش عمل کردم به روش باز . سه ماه طول کشید تا بسته شد به قدری بزرگ شده بود کیسته که ...

منم آبسه براثرتزریق داشتم مث شماعمل بازکردم الان روزی سه بارمیشورم وگازبتادینی توش میزارم دردناکه. تاکی بایدگذاشت بنظرت