2777
2789

من چند سال پیش یه جوشی بود تقریبا نزدیک به کشاله رانم بزرگ درد ناک بود اینقدر باهاش ور رفتم تا یه سوراخذبه وجود اومد چرکش زد بیرون ولی هرچند وقت دردناک وچرکی میشد تایه سال درگیر بود اخرسر فهمیدم یه مویی هست که داخل بدن فرورفته درش آوردم خوب شد حالا نمیدونم به اون کیست مویی میگن یانه؟ 

👶👶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم توی عمل باز احتمال برگشت خیلی زیاده زخمم اصلا نبسته بود

خب باید تغذیتو اصلاح میکردی که زخمت زودتر بسته شه.

زخم باز باید خیلی مواظب باشی که عفونت نکنه.

من تا جایی که شنیدم هرکی جراحی بسته کردع بود زخمش عفونت کرده بود و باز شده بود دوباره باز زخمشو باز گذاشته بود

وقتی رعایت کنی تا۲ماه چرا عود کنه؟

[QUOTE=93197822]من داشتم عمل کردم اونم دوبار[/QUOچه جور بود عملت بعد از عمل درد داشتی؟عمل باز یا بست ...

اره عود کرده بود. بستگی ب دکترت داره اولی خیلی اذیت شدم دکترم گاو بود ولی دومین بار عالی بود بدون درد همیشه دعا میکنم

خب باید تغذیتو اصلاح میکردی که زخمت زودتر بسته شه. زخم باز باید خیلی مواظب باشی که عفونت نکنه. من ...

والا چیز زیادی یادم نمیاد چون سنم کم بود فقط یادمه دکتر میگفت باید هرروز با باند اون گوشتاشو مییییسابیدی تا کنده بشه🤮🤮🤮🤮🤮

حالا خداروشکر که با بخیه خوب بود اونم واسه این بخیه کرد چون گفت دیگه عفونت نداره فقط چون نبسته

من که سرباز کرد یخ گذاشتم خوب شد. ولی محض احتیاط رفتم دکتره از سوراخع مو درآورد آخه

همين ديگه بايد سر باز كنه موها در بياد بيرون براي منم ميومد بيرون ديگه

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
والا چیز زیادی یادم نمیاد چون سنم کم بود فقط یادمه دکتر میگفت باید هرروز با باند اون گوشتاشو مییییسا ...

آها چون زخمت که باز بووده همه عفونت ها رفته بوده.

حالا من باز جراحی میکنم وچیزای مقوی میخورم

همين ديگه بايد سر باز كنه موها در بياد بيرون براي منم ميومد بيرون ديگه

خب سوراخش ریزه معلوم نیست اون زیر چقدر مو در اومده.

عمقش ازنخود تا پرتقال تامسونه.

من فقط دعا میکنم که مال من خیلی عمقش کم باشه

بعدش درد داشتی؟برای دسشویی رفتن مشکل نداشتی ؟چند وقت طول کشید خوب بشی؟کیستت پایین کمر بود یا کنار مع ...

پایین کمر 

نه درد نداشتم

برای دستشویی دو سه روز اول چون میترسیدم بخیه باز شه. 

من کلا سختیم تا کشیدن بخیه ها بود

حدود دو هفته

اما هنوز کامل پر نشده و موقع نشستن جای بخیه ها درد میگیره 

مخصوصا منم بدنم خیلی دیر ترمیم میشه هنوز کامل پر نشده اما خیلی راحت تر از جراحی بازه.... 

اینجا خوندم یکی از کاربرا گفته بود 2 سال و نیم عمل کرده یک سالو نیم طول کشید تا کامل پر شد و توی این مدت موقع نشستن اذیت میشد اما الان یکساله که خوبه

اینکه میگم هنوز پر نشده دلیل نمیشه خیلی اذیت شده باشما

دختر خالم باز عمل کرد خیلی زجر کشید

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.