2821
2789
عنوان

کمکم کنین🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عه درباره ی بارداری بود؟ خب ببخشید من گویا بد متوجه شدم. بزار با شوهر نداشته‌م  باردار بشم بع ...

قربونت ممنون از حرفات

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
توی بارداری حواست به رابطه باشه و جنین هر دو مهم هستن

یعنی رابطه نداشته باشم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چرا عزیزم منظورم این بود که هم حواست به شوهرت باشه و هم به نینی.توی رابطه ام خیلی حواست به پوزیشنت ب ...

من تصمیم داشتم رابطه نداشته باشم واسه بچه اتفاقی میفته یهو

ببین از الان بدون ک همه ی هورمونات به هم میریزه.ممکنه بیخودی گیر بدی گریه کنی یا حساس بشی.

توی این دوران،معمولا زن ها توجه کمی ب شوهرشون میکنن ک نیمی بیشتر از اتفاقات توی دوران بارداری میفته.

سعی کن دوران بارداری خوبی داشته باشی تا ب افسردگی بعد از زایمان دچار نشی.

ب شوهرت مثل همیشه توجه کن و نزار تنها بمونه و محبت تو رو نبینه.

دیگه نظر دیگه ای ندارم.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز