2777
2789
عنوان

کمکم کنین🌹🌹🌹

247 بازدید | 30 پست

بچه ها تو تاپیک آخرم هرچیزی به ذهنتون میرسه رو بگین،چه جیزایی ک اگه خودتون برمیگشتین عقب انجام میدادین یا اصلا انجام نمیدادین.من خواهر ندارم شما به جای خواهر بزرگترپ باشین خیییلی استرس دارم🌹

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هر کسی اعتماد نکن بهترین دوست پدر و مادر هستن

خب با مامانمم زیاد راحت نیستم راستش

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
هيچ وقت تصميم ازسراحساسات وعاطفه نباشه...فقط عقلي 

راجب بارداری؟

اشتباه میکنی .با پدرت چطوری؟

با اون که نمیتونم راجب بارداریم صحبت کنم.عزیزم من دارم راجب تاپیک آخرم صحبت میکنما.تاپیک قبلیم

پشت سرکسی پیش دیگران صحبت نکن میرن میزارن کف دستش

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
پشت سرکسی پیش دیگران صحبت نکن میرن میزارن کف دستش

عزیزم من راجب تاپیک قبلیم پرسیدم.

سعی میکردم از خیلی وقت پیش خودم باشم،کسی ک ب فکر خودشه و برای زندگیش میجنگه.

دوس داشتم برگردم عقب تا از خیلی وقت پیش سکوت رو انتخاب میکردم،کمتر حرف میزدم و بیشتر فکر میکردم و انجام میدم.

مستقل بودن رو یاد میگرفتم.

زندگیمو بنا ب خواسته ی دیگران نمیساختم.

با حرف دیگران پیش نمیرفتم.

جایی ک ناراحت بودم نمیگفتم خوشحالم.

بخاطر کسی،از خودم نمیگذشتم.

و

و

و

در کل به معنای واقعی"زندگی میکردم"

ببین خیلی چیزا هست دوست جونی من.

بخوام بنویسم باید تا صبح بنویسم.

ولی از من ب عنوان کسی ک روان شناس آیندست،بهت بگم،ب معنای واقعی زندگی کن و زندگیت رو با حرف این و اون پیش نبر.

هرگز خودت رو نباز.

فقط توی زمان حال زندگی کن.نه ب آینده فکر کن نه ب گذشته.

گذشته دیگه گذشته.فکر کردن بهش هیچی رو تغییر نمیده.

تو باید زمان حال رو ببینی،بفهمی،درک کنی،و ازش لذت ببری.

پیوستن زمان حالت به همدیگه،یعنی آینده ی تو.

انشاالله موفق باشی.

سعی میکردم از خیلی وقت پیش خودم باشم،کسی ک ب فکر خودشه و برای زندگیش میجنگه. دوس داشتم برگردم عقب ت ...

عزیزم ممنون از حرفات ولی من راجب تاپیک قبلیم که در رابطه با بارداریه پرسیدم

اهان ببخشید من کلی گفتم.فقط در مورد بارداری راهنمایی میخای؟

بله تو تاپیک قبلیم گفتم