2777
2789
عنوان

کمکم کنین🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه درباره ی بارداری بود؟ خب ببخشید من گویا بد متوجه شدم. بزار با شوهر نداشته‌م  باردار بشم بع ...

قربونت ممنون از حرفات

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
توی بارداری حواست به رابطه باشه و جنین هر دو مهم هستن

یعنی رابطه نداشته باشم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چرا عزیزم منظورم این بود که هم حواست به شوهرت باشه و هم به نینی.توی رابطه ام خیلی حواست به پوزیشنت ب ...

من تصمیم داشتم رابطه نداشته باشم واسه بچه اتفاقی میفته یهو

ببین از الان بدون ک همه ی هورمونات به هم میریزه.ممکنه بیخودی گیر بدی گریه کنی یا حساس بشی.

توی این دوران،معمولا زن ها توجه کمی ب شوهرشون میکنن ک نیمی بیشتر از اتفاقات توی دوران بارداری میفته.

سعی کن دوران بارداری خوبی داشته باشی تا ب افسردگی بعد از زایمان دچار نشی.

ب شوهرت مثل همیشه توجه کن و نزار تنها بمونه و محبت تو رو نبینه.

دیگه نظر دیگه ای ندارم.