2777
2789
عنوان

بهم گفت بی حیا !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 131 پست

ما هم یه فامیل داشتیم خدابیامرز هر مهمونی که حضور داشت کسی لباس باز و دامن کوتاه نمیپوشید ،چون اون مرحومه معتقد بود اینجور لباس پوشیدن جلوی بزرگترا بی احترامی محسوب میشه. درست یا غلط چون بزرگتر فامیل بود بقیه مراعات میکردن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم ،رژ قرمز زده بود،مادر شوهرش گفته بود عروس این چه رنگیه میزنی،خواهرم گفت وقتی اومدین خواستگ ...

خواهر من مجرده ولی اخلاقش مثل خواهر شمائه هیچکس جرئت نمیکنه چیزی بهش بگه منم تا حدی رک گو هستم ولی مثل خواهرم نیستم 😉

واقعا میگفتی؟؟؟

اره واقعا میگم خاله شوهرم حق نداره درباره لباسم نظربده همونطورکه من حق ندارم به لباس اون گیربدم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
بشتگی یه جو خانوادتون داره  اگه مادرشوهر آینده ت یکی مثل خاله من باشه مجبوری جلوش با حاجب باشی ...

حالا که چیزی نگفتی دیگه حرص خوردن که کاش اینومیگفتم کاش اونو فایده نداره ولی بعدا به مادرشوهرت بگو که خیلی ناراحت شدم وبه احترام شما چیزی نگفتم حق نداشت به مامان من بی احترامی کنه

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊

من بودم میگفتم چرا اتفاقا بهم یاد دادن ولی به شما یاد ندادن حرمت سنتون رو نگه دارید و بدونید فرشی که روش پا گزاستید حرمت داره و منم به احترامش جوابتون رو نمیدم 🙂 

بعدم که تشدیفش رو برد زنگ میزنم اول به شوهرم میگم و همه چی رو میگفتم و صبر میکردم ببینم چه میکنه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍