2777
2789
عنوان

بهم گفت بی حیا !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 131 پست
مامان عشقت منظورت اینه نامزد کردی ؟؟

نه شاید باورت نشه حتی دوستم نیستیم ولی خب یه جورایی شیرینی خورده

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

من خواهرم ،رژ قرمز زده بود،مادر شوهرش گفته بود عروس این چه رنگیه میزنی،خواهرم گفت وقتی اومدین خواستگاری من ،من همین جوری بودم ،برده ی شما نیستم که تغییر کنم،مادرشوهرش هم فشارش رفته بود بالا ،بیمارستان که انقد خواهرم رک بهش گفته بود.

بعد دوباره یه سری دیگه مادر شوهرش دخالت کرد،خواهرم بهش گفت ،ببین سری پیش فشارت رفت بالا بیمارستان،ازین بعد فشارت بالا نمیره ،چون قراره بری قبرستون،

دیگه مادرشوهرش اصلا دخالت نمیکنه ،چون عروسش میدونه جواب میده ،

البته من خودم جرات ندارم انقد رک حرف بزنم ،ولی خواهرم 

کلا راحت خرید میکنه راحت مهمونی میگیره،مهمونی میره ،میپوشه کلا زندگی میکنه ،حرفاشو راحت میزنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ازدواج نکردم ولی با مامان عشقم خیلی رودربایستی دارم یعنی موقعی که ازدواج کردیم باید خیلی بپوشونم؟ ...

منظورم بیشتر  روی اون قسمت لباس  تو خونه   و لباس مناسب تر  برای حضور در کنار  اقوام بود ... لباسی ک مجلسی نیست ولی سنگین تر از لباس خونگی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی داره میگه مادرت،ببخشید عزیزم که اینجوری میگمد .یعنی مادر نداشتی دیگه،یعنی اول اون بی احترامی کرده ،بی ادب چه قدر بوده،مادرت بهت یاد نداده،چه بی ادب ،من بودم میگفتم مادرم بهم گفته جواب ادمای بی عقل و ندم 

آخه وقتی همه مون خانمیم واقعا عقلانی نیست با روسریو مانتو برم پیششون !!

منظورم روسری و مانتو نبود طبیعتا ! منظورمو واضح گفتم  و شما هم  متوجه ش  شدید !  لباس تو خونه ، مخصوص تو خونه ست  و برای حضور در جمع  دیگران مناسب نیست 

حالا بازم هر طور خودتون بهتر صلاح می دونید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا؟  من نشنیده بودم ولی پیش مادرشوهر خواهرشوهرمم همه جوره میپوشم چون میدونم مادرشوهرم بنده ...

اره خب میگن سعی کنید تا میتونید با خانواده شوهر صمیمی نشین. فکر کنم دلیلش همینه

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
نه شاید باورت نشه حتی دوستم نیستیم ولی خب یه جورایی شیرینی خورده

بشتگی یه جو خانوادتون داره 

اگه مادرشوهر آینده ت یکی مثل خاله من باشه مجبوری جلوش با حاجب باشی 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

باید میگفتی خاله جون مامانم یادم داده اگه کسی حرفی زد ناراحت شدم هیجی نگم مخصوصا اگه مهمون باشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
من بودم میگفتم خونه خودمه اختیارلباس پوشیدنمو دارم و

واقعا میگفتی؟؟؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من خواهرم ،رژ قرمز زده بود،مادر شوهرش گفته بود عروس این چه رنگیه میزنی،خواهرم گفت وقتی اومدین خواستگ ...

قبرستون😐😐😐

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سم مورچه به خوردش میدادی

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا