2777
2789
عنوان

بهم گفت بی حیا !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 131 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفشون ک خوب نبود ولی اینو کلی میگم ؛ هیچ وقت جلوی خانواده همسر تون ،  با لباس خونگی  ظاه ...

والا من میرم خونه عروسامون اگه لباسش رسمی باشه تعجب میکنم ، منم دخترم ، قرار نیست میری خونه کسی ،‌براس تکلیف کنی و اگر لباس رسمی تنش باشه حس میکنم غریبه هستم تو خونشون 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

یه بار لوله کشی آب خونمون ایراد پیدا کرده بود فقط از شیر ظرفشویی آب میومد منم دخترم ۱۵ روزه بود می خواستم لباساشو عوض کنم ( مدفوع نکرده بوداااا) تو ظرفشویی شستمش در حین شستن خاله های شوهدم اومدن دیدن دخترم (شوهرم درو باز کرده بود) خلاصه چایی آوردیم براشون چای دومی که آوردیم یکی از خاله های شوهرم گفتش چای اولیتو برای اینکه ناراحت نشی خوردم اینو چندشم میشه بخورم من یکم وسواسی ام حساسم ب اینجور چیزا( چون دیده بود دخترمو تو سینک شستم اینجوری گفت) 

منم گفتم خاله جان چندشت میشد اولی رو هم نمی خوردی کسی مجبورت نکرده بود که یه چشم غره حسابی هم بهش رفتم با اینکه ۷۰ سالشه😐

خوب کردی جواب ندادی متانت و وقار خودتو نشون دادی...اینم بگم ایشون مذهبی نیستن فضول هستن ما خانوادگی ادمهای مقید ومدهبی هستیم اما توجمع زنانه  چه اشکال داره؟؟؟اتفاقا تو اینجور وقتها لباس های خوب میپوشیم موهاو صورتمون هم ارایش داره ...خب شوهر من وقتی میبینه اینا رو میدونه هم زیباهستم هم میتونم ارایش کنم ولباس خوب بپوشم اماتو خیابون مراعات میکنم و همین مکردای کوچک تو استحکام خانواده خیلی تاثیر داره...بنظرمن خیلی بامتانت و ادب این مساله رو یجایی یجوری حالی کن بهشون

اخه قمی ها این مدلی دارن من اگر جات بودم میگفتم خاله جون مرد قراره بیاد؟  چه تفکراتی

من قمی نیسم ولی خونواده ی شوهرم قمی ان اصلا اینجوری نیستن خدایی یه لباسایس میپوشن فقط دودرصد پارچه توش به کاررفته😑😑خیلی ام شیکن 

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
اونایی که میگن مهمونی رسمیه فلان میپوشیدی واینا..😐😐😐خونه ی خودش بوده ها دوتا کلا مهمون داشتن ماد ...

نه نميشه

اگه الان يكي بياد بگه ي نفر با چوب زده فرق سر منو دو نصف كرده

يكي پيدا ميشه كه ميگه

گلم درسته كار اون بد بود ولي احساس نميكني جمجمه شما هم خيلي نازك بوده😐