2777
2789
عنوان

قتل☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 116 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من یه زن میشناسم‌ایرانی نیست....۳ تابچشو میبره جنگل میکشه با اسلحه...بعد به دست خودش شلیک میک ...

واااای چقدوحشتناک😨تازه فکرکن بچه هاشو که میکشه هیچ ناراحت نیست تازه نقشه هم میکشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
چقدررررر وحشی و قسی القلب بوده کشته چرا دیگه تکه تکه چطور دلش اومده دخترش رو بفرسته سراغ مادرش ...

اره خیلی بد بود دخترش بدون روسری دیود بیرون کمک مامانمو کشته مامانمو کشته 

انگار گذاشته بود تو مشما

منکه ندیدیم همسایمون رفته بود جلو دیده بود رنگ به رخش نبود

ببین چقدر کفری بود که تیکه تیکه اش کرده

اره خیلی بد بود دخترش بدون روسری دیود بیرون کمک مامانمو کشته مامانمو کشته  انگار گذاشته بود تو ...

وحشتناکه وحشتناک😔😔🤐😑😑

اصلا در ذهنم‌نمی گنجه😖😖

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
کارت قرمز چیه؟

یه افرادی که دیگه خیلی دیوونن.مشکل مغزی ندارنا.عادین ولی خطرناکن.دست خودشون نیست جنون دارن.اینا کارت قرمز میگیرن یعنی اگه کاری کردن دست خودشون نیست بعدتوجامعه ول میشن!!! مثلامیگفت یکی ازهمینا توروستا یه دخترکوچولو رو کنار رودخونه میگیره،بهش تجاوز میکنه بعد سرشومیبره.حالا باچی؟با چاقوی کوچولوی ناخن گیر.ذره ذره میشینه تاکامل سرشومیبره😢

فامیل مام پلیس میگه ما جنازه های پیدا میکنیم که نمیتونیم شناسایشون کنیم اینقدر صورتاشون خط خطی کردن

ی بار تو شهرمون ی دختر و پسر همو میخاستن خانواده ها نذاشتن این فرار میکن میرن ی شب پیش هم فرداش میرن تو باغ خودشونو دار میزنن

اینو ۱۳ سال پیش تو رزونامه خوندم دختر مانتوش سبز پسته ای بود شلوار و شالش سفید هیچ وقت یادم نمیره عکس جنازشونو که اویزون بودن رو درخت 

فکر کنم دختر ادرار کرده بود هنگام دار زدن خودش شلوارش زرد شده بود

نمیدونم چی بگم خدا خودش از سر تقصیرات هممون بگذره

یه افرادی که دیگه خیلی دیوونن.مشکل مغزی ندارنا.عادین ولی خطرناکن.دست خودشون نیست جنون دارن.اینا کارت ...

خاک تو سرشون 

البته ایران همینه

جرم و جنایت و اینجوری قایم میکنن...که بگن همه چی امن و امانه

یه افرادی که دیگه خیلی دیوونن.مشکل مغزی ندارنا.عادین ولی خطرناکن.دست خودشون نیست جنون دارن.اینا کارت ...

وای خدای من

فامیل دور اشناهامون همین پارسال وقتی بچه اش نیست میاد خونه سر زنشو از پس گردن اروم اروم میبره میگه زن داد میزد یا امام حسین یا امام حسین مردم فکر میکردن دعوا میکردن

شوهر دیووانه بود چند سال زن با دوتا بچه هاش فرار کردن از دهاتشون اومدن شهر زندگی کنن چون شوهرش گفته بود من سر سه تاتونو میبرم 

بعد چند سال که بچه ها بزرگ میشن میاد میگه من خوب شدم بچه ها میرن بیرون زنرو میکشه 

دم عید بود زنش داشته اشپزخونه رو تمیز میکرده

مردرو گرفتن نمیدونم چیکارش کردن اما انگار دیوانه بود زن گفت باباتون خوب نشده بچه ها گفتن نه مامان خوبه نمیبینی چقدر تغییر کرده 

خاک تو سرشون  البته ایران همینه جرم و جنایت و اینجوری قایم میکنن...که بگن همه چی امن و امانه

آره.یکی از همین کارت قرمزا تو یه محله شنیدم هست که پسرارو میبره خونه وتجاوز ولی کسی کاریش نداره.عربده کشی میکنه همسایه هاش جرات ندارن بیرون بیان