2777
2789
عنوان

قتل☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 116 پست
یه افرادی که دیگه خیلی دیوونن.مشکل مغزی ندارنا.عادین ولی خطرناکن.دست خودشون نیست جنون دارن.اینا کارت ...

وای خدای من یعنی تو جامعه ول میشن؟؟به همین راحتی😢😢امنیت نداریم به والله...طفلی دختر بچه😢من میترسم خیلی تو یه شهر غریبم دانشجوام

در من انگار کسی، در پی انکار من است...
وای خدای من فامیل دور اشناهامون همین پارسال وقتی بچه اش نیست میاد خونه سر زنشو از پس گردن اروم اروم ...

چرااینقدر جنایت تواین دنیاهست😔ایناروکه میشنوم ته دلم خالی میشه انگار همه جا سیاه وتاریکه

دردم از یار است و درمان نیز هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدای من یعنی تو جامعه ول میشن؟؟به همین راحتی😢😢امنیت نداریم به والله...طفلی دختر بچه😢من میترسم ...

آره همینجوری ولن حتی انگار مجازاتشونم زیادنیست

وای خدای من فامیل دور اشناهامون همین پارسال وقتی بچه اش نیست میاد خونه سر زنشو از پس گردن اروم اروم ...

وای من میترسم نگو😢دیگه حتی از شوهر گردنم هراس دارم

وای من میترسم نگو😢دیگه حتی از شوهر گردنم هراس دارم

نه بایدچشم باز کنی توازدواج.خانواده داریم تاخانواده.دیگه از این داستانانگیم واقعا بنددل آدم پاره میشه. شماکارشناسی میخونی؟مدرکتونونگرفتید؟آموزشوپرورش استخدامی داره به زودی.همین یکی دوماه

😢😢خدایا واقعا مسعولین چ غلطی میکنن جون مردم براشون مهم نیس ک این روانیارو ول میکنن

عزیزم زندونی هزینه برداره معلومه که نمیان این دیوونه هارو نگه دارن

نه بایدچشم باز کنی توازدواج.خانواده داریم تاخانواده.دیگه از این داستانانگیم واقعا بنددل آدم پاره میش ...

اره کارشناسی میخونم الان ترم ۶ سال بعد ترم بهمن تمومم...چ فایده من سال بعد تمومم نمیتونم ک امسال تو ازمونش شرکت کنم🙁شما از کجا اطلاع پیدا کردی؟ استخدامی داره

اره کارشناسی میخونم الان ترم ۶ سال بعد ترم بهمن تمومم...چ فایده من سال بعد تمومم نمیتونم ک امسال تو ...

سالای بعدم هست انشالله.معمولا اعلام میکنن.تو سایت ایران استخدام همیشه نگاه کن

چرااینقدر جنایت تواین دنیاهست😔ایناروکه میشنوم ته دلم خالی میشه انگار همه جا سیاه وتاریکه

عزیزم سعی کن دنبال این چیزا نباشی منم اگه الان اینارو گفتم ی دفعه یادم افتاد

من حتی اخبار سیاسیم گوش نمیدم یعنی اصلن اخبار نگاه نمیکنم که حال بد شه

کسیم بخاد هی ناله کنه به خودم گفتم خیلی اروم بحثو عوض کنم یا بهش بگم که درست نیست تا میتونم سراغ بحثای که همش توش بدبختیو نداری باشه نمیرم

سعی کن چیزاییرو دنبال کنی که حالت خوب کنه اگه دیدی حالت بد برو اهنگای قدیمی و شاد و رقصی بذار حالت خوب میشه 

حتی من اهنگای که حالمو بد کنه گوش نمیکنم چون فقط زندگی بهم میریزه

شبا قبل خاب با خدا درد و دل میکنم بعد ایت الکرسی میخونم میخابم

این کارت قرمز ها اگه جرم کنن گیربیفتن چی میشه آزاد میشن؟

من نمیدونم راستش حکمشون چیه ولی این از زبون پزشک بیمارستان روانیه

. او تعریف می‌کند؛ یک روز جلوی ایستگاه پرستاری ایستاده بودم یکدفعه یک نفر چاقو را زیر گلویم گذاشت. هر اتفاقی برای ما اینجا بیفتد مقصر خودمان هستیم ما می‌دانیم آنها کارت قرمز دارند حتی اگر قتل هم کنند دو ماه بعد آزاد می‌شوند
سلامت نیوز: اینجا کارت قرمز صادر می‌شود