2777
2789
عنوان

قتل☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 116 پست
ازپیری چرا یه مرد زورش میرسه تو جوونیم خفمون کنه 😁

اون که آره اما تو پیری شرایط مهیا تره مخصوصا اگه پولدار و تنها باشی وااااای 😥

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نه با لگدی که به صورت و قفسه ی سینه اش زدن به قلبش فسار زیادی اومده بود و دوتا دنده اش شکسته بود چند ...

ای جان😢خدا پدر نازنینت رو بیامرزه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما همسایمون زنشو ی بار اومد خفه کن نتونست چون زنش دان دو کاراته داشت بعد سری دومو بیهوشش کرد برد تو ...

هنوز مرده زندانه؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
خدایا لعنت بهش.من قبلا که بلوتوث بود یه کلیپ وحشتناک دیدم.یه پدر3تا بچشوبرده بودجنگل تفریح.یکیشون دا ...

اره منم اینو دیدم دختر اخریش که میگفت بابا توروخدا نزن میخاسته نامزد کنه گفته میخام بابام باشه میرن از زندان مرخصیشو میگیرن

بعد گفته بود نمیخاستم بچه ها به پدر بزرگ شن واسه همین کشتمشون

چون حکمش حبس ابد بود بخاطر مواد مخدر گرفته بودنش 

خدا لعنتش کنه

اون که آره اما تو پیری شرایط مهیا تره مخصوصا اگه پولدار و تنها باشی وااااای 😥

نه ببین

فرقی نداره رو چه کسی چاقو یا سلحه بکشی

فقط فرقش اینه که تو پیری میگن ولش کن این که داره میمیره بزار طلاهاشم برداریم😁

اون زن حقشه  چون گفتی بار دوم وقتی بار اول که خواسته خفش کنه مونده حقشه دیگه

دخترش میگه بهش گفتیم بابا دیوانه شده گفته هیج غلطی نمیتونه بکنه از پس من بر نمیاد فکر نمیکرد بیهوشش کنه

اره منم اینو دیدم دختر اخریش که میگفت بابا توروخدا نزن میخاسته نامزد کنه گفته میخام بابام باشه میرن ...

ایرانی بود؟

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خیلی کارخوبی میکنید ولی خیلی از زورگیریا روزه کنار عابربانکا یاکوچه های تنگ

من تقریبا هیچجا بدون ماشین نمیرم

دم عابرم زیاد نمیرم نقد به کارم نمیاد اگه هم برم تو شلوغی میرم 

من خونه دوستامم که میرم حداقل یه نفر باید بدونه اونجام و ادرس و داشته باشه😁

ماهم امروز میوه مون تموم شد دخترکوچیکم گفت خیار میخام میوه فروش سرکوچمونه باور کن ترسیدم برم بخرم

😟من همیشه فک میکنم یه نفر با چاقو منو خواهد کشت...این فکر مزخرف از ذهنم نمیره بیرون نمیدونم چ مرگمه همش بیرون احساس ترس میکنم بهم حمله کنن.. همیشه دعا میکنم عاقبت مرگم با سلاح سرد نباشه نکنه افکار ذهنیم درست باشه؟؟؟😔

در من انگار کسی، در پی انکار من است...
دخترش میگه بهش گفتیم بابا دیوانه شده گفته هیج غلطی نمیتونه بکنه از پس من بر نمیاد فکر نمیکرد بیهوشش ...

ته تهش زور مرد از زن بیشتره

فکر کن یکی بخواد خفت کنه...بازم بمونی....خدایشش خیلی بیخیال بازیه