2777
2789
عنوان

قتل☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 116 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما همسایمون زنشو ی بار اومد خفه کن نتونست چون زنش دان دو کاراته داشت بعد سری دومو بیهوشش کرد برد تو ...

🤤🤤🤤🤤🤤🤤اونو باید چندبار اعدام میکردن آشغالو

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ای وای من دوباره پستتون رو خوندم پدرتون رو کشتن؟😢😢😢

نه با لگدی که به صورت و قفسه ی سینه اش زدن به قلبش فسار زیادی اومده بود و دوتا دنده اش شکسته بود چند وقت بعدش از درد شکایت داشت بردیم دکتر گفت معده اشه نگو همون قلبش بوده که فردا صبحش تموم کرد  در حالی که اصلا مریض نبود

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
ما همسایمون زنشو ی بار اومد خفه کن نتونست چون زنش دان دو کاراته داشت بعد سری دومو بیهوشش کرد برد تو ...

اون زن حقشه 

چون گفتی بار دوم

وقتی بار اول که خواسته خفش کنه مونده حقشه دیگه

خدایا لعنت بهش.من قبلا که بلوتوث بود یه کلیپ وحشتناک دیدم.یه پدر3تا بچشوبرده بودجنگل تفریح.یکیشون داشت ازتفریحشون فیلم میگرفت بعدباباش تفنگو برداشت شلیک کرد به کوچیکه بعددومیه بعدم اینکه فیلم میگرفت.چقدوحشتناک بود.دراوج خوشی بودن بچه ها

دردم از یار است و درمان نیز هم

خدا لعنتشون کنه...اینا از خدا و روز قیامت نمیترسن.. خدای من چجوری جواب خدا و اون پیرزن رو ک حق زندگی رو ازش گرفت اون دنیا میده...خون ناحق بی جواب نمی مونه یه روز تقاصشوپس میده تو همین دنیا چ خودش چ نوه نتیجه هاش

در من انگار کسی، در پی انکار من است...
خدالعنتشون کنه.من واقعا میترسم گیر زورگیربیفتم.یه شب رفتم کلیپای زورگیریونگاه کردم فرداصبح میترسیدن ...

ماهم امروز میوه مون تموم شد دخترکوچیکم گفت خیار میخام میوه فروش سرکوچمونه باور کن ترسیدم برم بخرم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

😄😄😄😄😄😄ژن خوب

والا

کلا سایت به امان خدا رها شده مخصوصا شبا که این وقیح میاد

کلی توهین به بزرگان و دین و ایمه و..میشه...آب از آب تکون نمی خوره

اون وقت یک هو حرف زدن در مورد اون قتل ممنوع میشه و مستوجب به قطع دسترسی😮

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
🤤🤤🤤🤤🤤🤤اونو باید چندبار اعدام میکردن آشغالو

زنش رفت دانشگاه اینطوری شد

هرکی اینارو میدید میگفتن زن سرتره بهش نمیخوره زنش ۱۵ سال بود رفته بهش مرد فکر کنم ۱۵ سالی بزرگتر بود

زن موهاش تا کمرش ارایشگر و کاراتا باز و خوشکل و خوشتیپ اصلن ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی

ولی ی چیز بوده که دادگاه اعدامش نکرد و حتما مردک داشته که فقط ۲۵ سال براش بریدن