2777
2789
عنوان

قتل☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 116 پست
ن بابا خیلیا هستن عادت کردن ب دزدی و مفت خوری.

خیلی هاهم برعکس 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بابای خدا بیامرز منم وقتی از خونه اومده بود بیرون تو همون کوچه ی خودشون دوتا موتوری زده بودنش و جیبش رو خالی کرده بودن چنان با لگد زده بود تو صورت بابام کبود شده بود خورده بور زمین تمام زانو و دست هاش زخمی سده بود بمیرم الهی براش خیلی ترسیده بود 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتن راجع ب ق ت ل تاپیک نزنید قطع میکنن🤭

نه بابا

در مورد قتل کردن ژنهای خوب این قانون رو گذاشتن

مخصوصا اگه از بزرگان اصلاح طلب باشن از جمله مستر نجفی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
میخام تاییدت کنم😐😐😐 چرا میزنی😂😂😂

خخخ جووون

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
واقعا همش از بدبختی ونداری و فشارزندگیه.روز به روز اعصاباضعیف ترمیشه جیباخالی تر فشارابیشتر😔

هعییی اره واقعا خدا بهمون رحم کنه 

نه بابا در مورد قتل کردن ژنهای خوب این قانون رو گذاشتن مخصوصا اگه اصلاح طلب باشن از جمله مستر نجفی

😄😄😄😄😄😄ژن خوب

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

بنده خدا پیرزن  

منم همیشه فکر میکنم چطور میتونن یه آدم بکشن .  

یعنی برا پول حق دارن بکشن فقیر ندار زیادن یعنی باید آدم بکشن من قبول ندارم 

این یه جونه وگرنه کار آسونی نیس 

بنده خدا لحظه اخر چی کشیده یه انسان ناتوان

من از قاتل هایی که بچه ها رو میکشن بیشتر نفرت دارم 

تا الان هر وقت تو ماشین میشینم تو گرما امکان نداره یاد بنیتا کوچولو نیافتم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
بابای خدا بیامرز منم وقتی از خونه اومده بود بیرون تو همون کوچه ی خودشون دوتا موتوری زده بودنش و جیبش ...

آخیییییی بنده خداااا😭😭😭😭

تونستید دزدا رو گیر بیارید؟

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ما همسایمون زنشو ی بار اومد خفه کن نتونست چون زنش دان دو کاراته داشت

بعد سری دومو بیهوشش کرد برد توی باغ تیکه تیکه اش کرد گذشات صندوق ماشین اورد خونه 

دخترش گفت بابا مامان وجاست گفته برو صندوق عقب دخترش میره میبنه جیغ میزنه موهاشو میکشه میاد تو کوچه

دوتا دختر بزرگ داشت با ی پسر

زن ماه شب چارده بود 

تو دادگاه گفته بود ناموسی بود نمیدونم جی شد اما فکر کنم ۲۵ سال زندان براش بریدن پسرش گفت بابام بیاد بیردن خودم میکشمش الان ی ۱۶ ساله که گذشته

بابای خدا بیامرز منم وقتی از خونه اومده بود بیرون تو همون کوچه ی خودشون دوتا موتوری زده بودنش و جیبش ...

خدالعنتشون کنه.من واقعا میترسم گیر زورگیربیفتم.یه شب رفتم کلیپای زورگیریونگاه کردم فرداصبح میترسیدن از زیرپتودربیام انگار دنیای بیرون سیاه و تاریک بود و پرازخشونت

دردم از یار است و درمان نیز هم

ای وای من دوباره پستتون رو خوندم پدرتون رو کشتن؟😢😢😢