2777
2789
عنوان

کسی هست ک؟؟؟؟

173 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر ما ی خونه اجاره کردیم طبقه دوم ولی ن حیاط خلوت داره ن تراس کسی هست اینطوری باشه مشکلی نداشتین؟باید چیکار کنم؟؟؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بالکن  برای شخص من ، هیچ اهمیتی نداشت

ولی ممکن  برای شما مهم باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چند طبقه هست از پشت بام چی میتونی استفاده کنی 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم  بالکن نداره  چند ساله مشگلی نداره  لباس  تو خونه خشک میکنه رو رخت آویز ، البته که داشتنش بهتره 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
سه طبقه هست بله میتونم

باز خوبه لااقل میتونی یه موقع خواستی رخت آویزتو ببری بالا تو خونه لباس خشک کردن به نظرم سخته

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

برا من به شخصه سخته.البته تو ساختمون مشترک با قوم شوهریم ولی حیاط و پشت بوم رو برام منع کردن حق ندارم برم.لباسامو توخونه خشک میکنم.بالکن هم نداریم.عاشق لواشک خونگی ام همیشه میبرم خونه مادرم درست میکنم.خدا رو به حق کعبه قسم بدیم،هممون رو صاحب خونه بکنه.با هرمدلی که آرزوشو داریم

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
ما بالکن داریم ولی اصلا فایده نداره روبه رو خیابون همش خاک میگیره 

دقیقا به نظر منم بالکن فقط خاک جمع میشه واسه لباس خشک کردن خوب نیست.منکه لباسارو از ماشین درمیارم هفتاد درصد خشکن اون نم آخرم تو خونه خشک میکنم..حس میکنم بندازم رو خشک کن بیرون همش خاکی میشه

من 7 سال یجا بودم ک بالکن نداشت واز پنجره اتاق خوابمون ک به سمت حیاط پشتی ساختمون بازمیشد ازبیرون رخت آویز دیواری زده بودم وبراحتی لباسامو پهن میکردم .

همسایه بغلیمونم یاد دارم نرده نرده بصورت افقی عمودی حفاظ جوش داده بود مثل ی بالکن یابهتره بگم طاقچه شده بود لباساشو پهن میکرد تازه گلدانم گذاشته بود

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
چرا پشت بوم و منع کردن؟

من بچه کوچیک دارم و علاوه براون لزومی نمیبینم هرروز پشت بوم جاروکنم.خب چه کاریه آخه.ولی مادرشوهرم انتظار داره هرروز که خونمو تمیزمیکنم برم پشت بوم رو هم جارو کنم.و جاری خودشیرین من همیشه میره سمت سقف خونه خودشو جارو میکنه آشغالاشو میریزه سمت سقف خونه من.برا همین مادرشوهرم گفته تو که جارو نمیکشی حق استفادشم نداری.بااینکه سختمه واقعا مخصوصا لباس خشک کردن ولی چاره ندارم با بد قومی افتادم باید صبوری کنم تازمانی که ازین ساختمون جداشیم.دعام کنید

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
من بچه کوچیک دارم و علاوه براون لزومی نمیبینم هرروز پشت بوم جاروکنم.خب چه کاریه آخه.ولی مادرشوهرم ان ...

وااا...پشت بوم چه جارویی میخواد هرروز..خوب کاری کردی..به زحمت الکیش نمیرزه