2777
2789
عنوان

سزارینی ها

258 بازدید | 44 پست

دوستان میشه از تجربه سزارینتون برام‌بگید چقدر طول کشید تا دردتون آروم شد بی حسی بودین یا بیهوشی کلا هر چه به نظرتون‌میاد.راضی بودید در کل

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه راضی بودم 

کلا دردش همش ۴ روز بود ؛ روز چهارم  تی کشیدم خونه رو😁  تازه دردشم با شیافت برطرف میشد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بی حسی بعدش  موقعه راه رفتن داشتم میمردم از درررررردددددد 

کمرم هنوز ک هنوزه بعد یک سال وقتی بدون تکیه میشینم یا کار یکم.کنم درد میگیره شدید 

من ک راضی نبودم دیگه سز نمیکنم 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

بی هوشی بهتره .بیمارستانی که من رفتم پمپ دردم داشت که اختیاری بود خیلی خوب بود به دکترتم نگاه میکنه

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
میخوای سزارین انتخابی داشته باشی؟

احتمالا آره نمیدونم همش درگیرم با خودم گفتم صبر کنم ببینم دکترم چی میگه چون همیشه میگفت با این لگن کوچیک فکرنکنم بتونی اما هفته ۳۷گفت مشخص میشه

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
بی حسی بعدش  موقعه راه رفتن داشتم میمردم از درررررردددددد  کمرم هنوز ک هنوزه بعد یک سال و ...

نهههه طبیعی اصلا نکن همه میگن گشاد میشن

البته اصلا دیگ بچه نیار یکی بسه

I am a queen because I have a cute mad king

عزیزم من سز شدم 

بیهوش شدم عالی بود 

شب اول نفخ داشتم یکمم نفس تنگی خونریزی زیاد مخصوصا وقتی پسرم شیر میخورد 

واسه دردم شیاف میذاشتم خیلی خوب بود برای نفخم باز شیاف استفاده کردم 

روز دوم که راه رفتم خیلی خوب شدم پسرمم بستری شد بالا سرش بودم