2777
2789
عنوان

سزارینی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه طبیعی اصلا نکن همه میگن گشاد میشن البته اصلا دیگ بچه نیار یکی بسه

نه خیلیا کردن بعدش بخیه میکنن میگن از روز اولم تنگتر میشن ولی دیگه همین یکی بسه گفتم اگه یهوی شد ناخاسته 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         

من بی حسی بودم.سه روزه کارهامو میکردم.فقط فقط باید مرتب راه بری تا بخیه زود جذب بشه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
نه خیلیا کردن بعدش بخیه میکنن میگن از روز اولم تنگتر میشن ولی دیگه همین یکی بسه گفتم اگه یهوی شد ناخ ...

شما میخوای طبیعی زایمان کنی؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
نه خیلیا کردن بعدش بخیه میکنن میگن از روز اولم تنگتر میشن ولی دیگه همین یکی بسه گفتم اگه یهوی شد ناخ ...

سقط کن اکه ناخاسته شدی

والا من هنوز مامان نشدم ولی دوستام همه میگن گشاد شدن خوب بخیه نمیزنن

اصلا چرا باید اون ناحیه رو داغون کنن خب سزارین کنن خلاص

حیفه 😂😂😂😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
دو تا سزارین به اختلاف زمانی دو سال  بی حسی  راضی بودم  از روز سوم راه افتادم و کا ...

این شکم فشار دادن جریانش چیه خیلی درد داره؟

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

استارتر جان با اجازت منم اومدم از تجربه ی دوستان استفاده کنم.🤗

دوستانی که سزارین شدید از کی شکم بند بستید؟چقدر طول کشید شکمتون جمع بشه؟اسم شکم بندی هم که استفاده کردید و خوب بوده بگید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍