2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
اگر خونتون اجاره ای هستش ی خونه نزدیکشون بگیرین ک تو راحت بری بیای شوهرتم خداکنه سرعقل بیاد ب زودی

خونه از پدر شوهرمه من نمیام اخه پدر شوهرم اینا دهات زندگی میکنن ی جاری دارم میاد ۴ روز میمونه ۳ هفته خونه خودش طبقع بالا ما میشینن شوهرش انقدر دوستش داره نمیدونم چرا من انقدر بدشانسم انقدر دلم میخواد گریه کنم

مهریت چقدره؟

مهریه ندارم😔الان از ازدواج اولش هنوز مشکل مهریه با زنش داره چهارسال زنش طلاق نکرفته گذاشته  رفته حکم جلبش داره ولی نتونسته مهریه شو بگیره. بعد ب من میگ اون چهارسال نتونسته مهریه بگیره تو ک دیگ هیچی 😢😢😢😢

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه از پدر شوهرمه من نمیام اخه پدر شوهرم اینا دهات زندگی میکنن ی جاری دارم میاد ۴ روز میمونه ۳ هفته ...

قهرکن برو خونه بابات ببین چیمیشه یا تهدیدش کن ب طلاق

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
مهریه ندارم😔الان از ازدواج اولش هنوز مشکل مهریه با زنش داره چهارسال زنش طلاق نکرفته گذاشته  رف ...

وای عزیزم چرا بدون مهریه قبول کردی!نمیدونم چیبگم شوهرت خیلی زرنگه

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
چرا شوهر کردی بهش پس 

ای بابا چ میدونستم اینجوری چهارسال زنش گذاشته. رفته اصلا خبر نداره ازش بچه اشو برداشته برده اینم پسرش ندیده چهاساال میک طلاق نمیدم تا همه رو ببخشه بعد من باهاش دوس بودم اصلا تو رفاقت اخلاقش اینجور نبود 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
قهرکن برو خونه بابات ببین چیمیشه یا تهدیدش کن ب طلاق

انقدر تهدید کردم میگه من از ترس مردم طلاقت نمیدم اخه دادشش ی زن طلاق داد انداختنش گردن دختره در صورتی که دختره دختر خالشون بود

چرا شوهر کردی بهش پس 

بعد اینقدر همدیگر دوس داشتیم اگ یک شب تاصبح حرف نمیزدیم خوابمون نمیبرد یا باید پیش هم باشیم

وای عزیزم چرا بدون مهریه قبول کردی!نمیدونم چیبگم شوهرت خیلی زرنگه

خانوادم نمیدونن مهریه ندارم اره خیلی زرنگه قبل عقد بهش گفتم اگ دخترم پیش خودم باشه مهریه نمیخام اک باشه ک‌اینقدر مهریه راضی شد بعد ب مامانم گف شما قبول میکنی بچه رو مامانم گف اره من خودم بزرگش میکنم منم مهمون دعوت کردم ارایشگاه اینا شب قبلش گفتم مهریه اینقدر داغ کرد کی گفته مهریه من اصلا حرفی نزدم از مهریه اصلا نمیخام عقد بهم بزنیم من از اینور فامیل دعوت کردیم اینقدر حالم خراب گفتم چکار کنم خدایا بعد گفتم ولشش مهم اینه خوشبخت بشیم 

الانم دوسش داری

اره خیلی ولی اخلاقش کتک زدنش دیگ تحمل ندارم

يعني بعد دو سال هنوز كليد خونتو نداري؟!؟

بعدم سر از خونه بابابزرگو اينا ميتوني دربياري تو راه برگشت با همون ماشيني كه مادرت برميگرده بزارت خونه ي خودت

خيلي بده خونت رو خالي نزار

خدايي نكرده مكان نشه براي شوهرت

حتما از رو كليد برا خودت بزن و بشين تو خونت

چقد بي سياست هستين بعضيا😡😡

بهش میگم می خوام درس بخونم میگه تو نمیتونی بهش میگم چرا خواهرشوهرم تونست میگه تو خودتو با دخترم مقای ...

ببین منم زود ازدواج کردم ،اون موقع دبیرستانی بودم ،یه روز بحث دختر داییم شد که بعد ازدواج درس خونده،مادر شوهرم نمیدونم چه منظوری داشت گفت اون با شما فرق میکنه هوشا متفاوته ،حالا من تعریف از خودم نباشه خیلی باهوشم ،یعنی این حرفش مثل پتک خورد تو سرم و منو از خواب غفلت بیدار کرد فهمیدم اگه خوب درس نخونم عزت و احترام ندارم ،مثل چی واسه کنکور خوندم و دانشگاه تهران قبول شدم ،الانم دارم دومین ارشدم رو میگیرم ،اگه استقلال و موقعیت شخصی و اجتماعی و شخصیت میخوای فقط خوب درس بخون ،به خاطر خودت و تربیت بچه هات ،اعتماد به نفسی که درس به ادم میده هیچ چیز دیگه ای به وجود نمیاره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...