امروز رفته بودم خونه مامانم بعد از ظهر رفتم خونه بابا بزرگم شوهرم زنگ زد با توپ پر که یسره ولی مامانت وله تو ام ول شدی مامانمم شنید ناراحت شد با مامانمم بحثش شد هر چی دلش میخواد به خانوادم میگه الانم اوردم خونه مامان جوووونش 😡😡😡😡😡😡
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
حالا شما ی راهی بزارید جلوم که فقط به حرف من گوش بده اخه هیچ به حرف من گوش نمیده فقط حرف مامانش تازه ی بارم بهم گفت من خواهرو مادرمو ول نمیکنم زن بچسبم
مجلس دخترخالم بود فوتش میگف حق نداری بری بعد با اصرار ک زشت اگنرم اینا گف باشه حاضرشو ببرمت بعد تا حاضرشدم گف افطارچیری درس نکردی صبح بهش گفتم سوپ میخوری گف نه خودم بادمجون درس میکنم بعد دیگ نزاشت برم باهام بخث کردیم کتک زد منم فرار کردم جیغ کشیدم رفت پایین خونه مادرشوهرم جلو مامانش منو زد😥مامانش زد ک دخالت نکن پاشو برو بالا من گفتم نمیام اگ میرفتم صدرصد منو میزد من فرار کردم اومدم خونه بابام حالا یک هفته گذشته بهش پیام دادم ک نمیای دنبالم میگ خودت رفتی گفتم کتک زدی میگ خوب کاری کردم دوباره میزنمت اصلا هرجا بگم باید نری اگ خدانکرده بابات فوت کنه بهت بگم نرو باید نری اصلا قبلا هم دعوا کنیم سربحث الکی فقط یاد داره بزنه دوس داره حرف حرف خودش باشه فقط
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
وای عزیزم شوهرت مشکل روحی داره بنظرم!!!!اصلاااااا دیگه بهش پیام نده باید بیاد ب پات بیفته تا برگردی ...
نه نموند شانس من😔😔😔 اخه یک هفته گذشته از اون موقع بدبختی منم اینه ک بابام میگ شوهرت هرچی میک باید ب حرفش گوش کنی گفتم مگ میشه من زجربکشم عذاب بکشم ک چون مرد باید گوش کنم اینا فقط فکر ابروی خودشون اخه من ازدواج دومم بابام راضی نبود ب این ازدواج خودم اصرار کردم باهم دوس بودیم تو دوستی خیلی خوب بود نمیدونم چرا عقد کردیم از اینورشد اخلاقش
اینقدر حالم بده دست پام لرز افتاده سرگیجه یک وضعی😔😔😔😔
چرا پدر داره مهربون انقدر هوامو داره ولی شوهرم برده به مادرش غربت و سلیته
خو باخانوادت حرف بزن ببین چی میگن بگو کاراش چکار میکنه هنوز سنی نداری ک