87mobina مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 عنوان وکس | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست خانوما من بخوام تو خونه خودم وکس کنم باید چی بخرم این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭 1398/03/18 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 من برای هردفعه یدونه میندازم پس خیلی به صرفه هست ارایشگاه ۱۰تومن میگیره این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
لوپیووو عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 811 ممنون خواهش گلم💓💓😍😍 خواستن همیشه توانستن نیست.... گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند...
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 آره من ک راضیم خوب چی میکنم تازه خودم حساس ترم دقیق تر بر میدارم😊بعد هرجا رو دوبار وکس نکن چون ممکن ... کدومش بهتره الوورا. یا عسل یا زغالی؟؟؟ این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
۰۰کیانا۰۰ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1790 پس خیلی به صرفه هست ارایشگاه ۱۰تومن میگیره من ک ٢٥میدادم برای وکس درصورتی خودم دونه ای ٣میخرم موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!حرف های نزده تو دلمونه.
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 من وکس خریدم براناحیه بیکینی چندتارموبیشترنکندولی براموهای دستم خوب بود درد داره اونجا من که جرات ندارم این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
لوپیووو عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 811 کدومش بهتره الوورا. یا عسل یا زغالی؟؟؟ آلوورا بهتره من عسلی استفاده کردم جوش زدم خواستن همیشه توانستن نیست.... گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند...
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 من ک ٢٥میدادم برای وکس درصورتی خودم دونه ای ٣میخرم اینجا تا چند ماه قبل ده تومن بود الان چند ماهه نرفتم این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 درد داره اونجا من که جرات ندارم دردش چندثانیه س قابل تحمله 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 آلوورا بهتره من عسلی استفاده کردم جوش زدم دستگاهش چنده؟جدیدا قیمت ندارید؟ این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 [QUOTE=92917768]دردش چندثانیه س قابل تحمله[/QUOTE اخه زود هم درمییاد اعصاب ادم خورد میشه این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 [QUOTE=92917768]دردش چندثانیه س قابل تحمله[/QUOTE اخه زود هم درمییاد اعصاب ادم خورد میشه اتفاقا تانزدیک یک ماه تمیزی وقتیم درمیان نسبت به اول ظریفترن واپی آسونترمیشه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 اتفاقا تانزدیک یک ماه تمیزی وقتیم درمیان نسبت به اول ظریفترن واپی آسونترمیشه راهی داره بی حس بشه ؟اخه موها خیلی ضخیمه لعنتی این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
87mobina مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1086 اتفاقا تانزدیک یک ماه تمیزی وقتیم درمیان نسبت به اول ظریفترن واپی آسونترمیشه واسه اونجا هم شمع استفاده میکنی یاموم؟ این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند: نیامد نیامد😭😭
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 راهی داره بی حس بشه ؟اخه موها خیلی ضخیمه لعنتی میگن پمادزایلاپی خوبه ولی من استفاده نکردم 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 واسه اونجا هم شمع استفاده میکنی یاموم؟ موم خوبه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚