2777
2789

عزیزم من بهمن ماه انجام دادم ربع ساعت اتاق عمل بود یا بیحسی یا بیهوشی بعدش درد پریودی دلشتم یه مقدار دو ماه بعدشم باردار شدم نگران نباش اگه میدونستم کورتاژ انقدر راحتتره ۳ روز درد نمیکشیدم تو زایشگاه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بهمن ماه انجام دادم ربع ساعت اتاق عمل بود یا بیحسی یا بیهوشی بعدش درد پریودی دلشتم یه ...

وااای راست میگین .انقد میترسونن که بعدش باردار نمیشی و این داستانا من همش نگرانم . عزیزم هزینش چقدر شد؟

وااای راست میگین .انقد میترسونن که بعدش باردار نمیشی و این داستانا من همش نگرانم . عزیزم هزینش چقدر ...

اره عزیزم منم خیلی ترسوندن گفتن باردار نمیشی چسبندگی میگیری و این حرفا ولی من از ۲ و ۳ تا دکتر دیگه پزسیدم گفت هیچ ربطی نداره شاید سر هر عملی بعدش نشکلی پیش بیاد نمیشه بندازی گردن کورتاژ و اینکه من ۳ روز تو زایشکاه دردهای کشیدم زجر اور خدا شاهده از بس ک ترسونده بودنم اگه میدونستم اینجوری همون لحظه اول میرفتم میگم ربع ساعت طول کشید بعد تا بیام بیرون ربع ساعت بیحس بودم چیزی حس نمیکردم فقط همون امپول بیحسی یکم درد گرفت چون صبح یکم ابمیوه خورده بودم و فشارم بالا بود نشد بیهوشم کنند من یک و نیم شد هزینه کورتاژ البته با بیمه تکمیلی بعدشم یه درد پریودی همین عزیزم طولانی نوشتم ولی خاستم خیالت راحت کنم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

اصلا درد نداره 

من شب بیمارستان موندم ، صبح رفتم بازار گردش 

همون یه شبم به خاطر فشار پایین خودم نگهم داشتن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخیش خدا خیرت بده

کورتاژ بدون بی حسی و بیهوشی درد داره فقط

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan