2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 58 پست
من باشم نمیرم به هیچ عنوان ...توکل کن به خدا ......اینوهم بدون خدا اندازه ای که ازش درخواست میکنین ب ...

خداخیرت بده.محتاجم به دعا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم خدا كمكتون كنه از صميم قلبم برات و براي كسايي ك شرايط سخت دارن دعا ميكنم خدا عاقبتمونو بخير كنه

اول اينكه فكر رفتن پيش برادر شوهرو از سرتون بياريد بيرون شده برين خونه مامانت يا بيرون چادر بزني ولي نري پيش اين

دوم اگه ميتوني يه كاره نيمه وقت جور كن ك با چارصد پنصد حقوق بتوني فقط اجاره بدين

سوم سر بزنيد مسجداي محل و از خيرين كمك بخوايد حتما كسي پيدا ميشه حتما بسپريد و مطمئن باش ادم خير كم نيست

چهارم اينكه قسمتي از طلاتو بفروش نه همشو و باهاش بگذرونيد ولي بازم تاكيد ميكنم همه ي طلاتو نفروش

ان شاءالله ك مشكلاتت حل شه 

رها هستم ☺️
با این توصیفاتی که شما گفتی اصلا کلاهم هم بیفته نمیرم اون وری 

بهدانمخام رفتوامدکنم زیاد

راست یادروغ زنش گفته فلانی اومده خونمون شیرینی نیاورده.فک کنم منظورش کادوخونس.اخه شوهرم برق کشیشوکرد.یع تومن پولش بود نگرف گف کادومن به شما.

حالامااینجورشنیدیم جاریم گفته.مام رفتیم ۷۰کادودادیم اومدیم.که ینی داشتن پولمونم بدن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزيزم خدا كمكتون كنه از صميم قلبم برات و براي كسايي ك شرايط سخت دارن دعا ميكنم خدا عاقبتمونو بخير كن ...

یه کاربود.کمترین حقوق ۴۰۰میداد.۹تا۲ظهر.اپراتوری همراه اول.زنگ میزدی سیمکارت میغروختی.

کمترازده سال حدود ۷سال.دقیق نمدونم چندسالشه

امیدوارم اجاره تون خیلی بالا نره

اما قبلش با شوهرت حرف بزن

مهربون و آروم

بگو داداش یا آقا فلانی لطف میکنه به ما

اما من نگران تکرار شدن یه سری اتفاقاتم

دوس ندارم از گذشته بگم اما خودت یادته چیا شد

من دوسشون دارم با اون حال

اما میترسم 

اول راهیم

داداشم گاهی در حق من و خانواده م بی انصافه ناخواسته هیزم آتیشمون مبشه

من میخوام قول بدی اتفاقی نیفته

مردم باشی

پناهم باشی

با یه چیزای دیگه و ی سری چاشنیا

که حواسش قبل از شروع ماجرا جمع باشه

زنداداش من با دو تا دختر بچه اسیره دنبال خونه . داداشم فوت شد ۶ ماه پیش😢😢😢😢 اونم چی مستاجر بدو ...

خداکمکش کنه

مشکل مادربرابراون هیچه

بهدانمخام رفتوامدکنم زیاد راست یادروغ زنش گفته فلانی اومده خونمون شیرینی نیاورده.فک کنم منظورش کادو ...

خوب شوهرت بیرون برق کشی بکنه تعمیر اف اف 

کاغذ بزنید رو دیوار ها و تیر برقا شماره بنویسید 

بد نیست کار بلده 

به قول خودش هرکی ی اتاق داره انگار سر گردنه ست به این راحتیا اون یه اتاقه پیدا نمیشه عزیزم باید آر ...

چه حرفی داستان میشه؟

خوب شوهرت بیرون برق کشی بکنه تعمیر اف اف  کاغذ بزنید رو دیوار ها و تیر برقا شماره بنویسید  ...

انجام میدهولی گهگاهه.به چننفر روانداخته اداره برق استخدام شه حدود ۴تومن حقوق بگیره که برامون عالی میشه😔

خداکمکش کنه مشکل مادربرابراون هیچه

بخدا ما خودمونم مستاجریم اصلا نمیدونیم چیکار کنیم 😔

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
اینکه به شوهرت بگی من نمیام خونه داداشت اگه خانواده دوسته مطمئن باش داستان میشه

اره ولش کنی مخلص برادراشه

نوکرزنداداشاش.

ها بگو اینجورکرد اونجورکرد

انگارمن غریبه ترازاونام.نمخاداوناروجلوم خراب کنه