2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢😢

723 بازدید | 58 پست

سلام.

موعد قرارداداجاره خونمونه

امروز شوهرم رفت کولر درست کنه بااون یکی مستاجر درمورد اجاره حرف زده.اونا ۵۵۰میدادن ماهانه با۱۵رهن.حالاازاونا یه میلیون میخاد. 

ازماهم ۳۰۰با۱۵رهن.نمدونیم ازمون چقدبخاد.مال اونارویهو۵۰۰برده روش مال مارو چکارمیکنه؟😢😢

شوهرم باخودش فکرکرده پول بدیم داداشش بالاشو که نیمه کارس بسازه بره بالا مابریم جاش.میگه راه جداس.ینی حیاطه جلوعه با پرچین ازوسط نصف میکنن.دسشوییش توحیاطه.اتاقش کوچیکه.تخت جانمشه.دورافتادس.بنظرمن جاش خوب نیس بنده راحت برم جایی برگردم.نزدیک اتوبانه ینی.

مهمممم ترازهمه منوشوهرم بحثو دعوامون براهه ب هرحال تازه ازدواج کردیم نادونیم.داداش شوهرمم موقع عروسی خیلی دخالت کرد عوضی بازی کرد.یه بار بحث شد راحت میگف جداشین خودتون میدونین.یایه سری شوهرم شیربها میخرید سرلبسشویی بحث داشیم اروم میحرفیدیم رسید بادعوا گف افتابه بگیرید به این زندگی.بامنم بحث کرد که مامانت خیلی میدونه و اینا.بدبخ مامانم که الان باغم ازخونم رف قضیه اجاره روشنید

حالا چه کنیم؟ایده؟راهی چیزی؟حقوق شوهرمم ۱۵۰۰ ۶۰۰قسط میدیم😢😓😔😔😔😔

منم کنکوریم دانشگاهم ایشالاقبول شم میرم.

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

چه سخت ایشالله همه مستاجر ها صاحب خونه بشن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چه سخت ایشالله همه مستاجر ها صاحب خونه بشن

نظر؟؟؟راجب خونه برادرشوهر

که کوچکترین خبر مخابره میشه

و حرف دربیارن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هیچ وجه نرو.

چادر بزن کنارخیابون نروووووووووو اما.

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

چقد اسمت قشنگه الای 

شوهرتون باید دو شیفت کارکنن 

یا اگه طلا داری بفروش رهن کامل کنید خونرو اجاره ها رو پس انداز کن طلا بخر 

یا ی خونه کوچیکتر یا مجتمع اجاره کنید 

یا ی مقدار کمک بگیرید از والدین 

چون امسال قیمتا خیلی بالا رفت از سال بعد زیاد بالا شاید 

ب هیچ وجه نرو. چادر بزن کنارخیابون نروووووووووو اما.

بامن معافقی؟؟؟

نظر؟؟؟راجب خونه برادرشوهر که کوچکترین خبر مخابره میشه و حرف دربیارن

من میگم نرو

اما واقعا میشه نری

چاره ی دیگه ای هست؟

فشار بیاری به شوهرت واسه اجاره کردن یه جا دعوا راه بندازی که چی؟ که نری خونه برادرشوهر که دعوا راه نندازه طرف!!

به نظرت منطقیه این؟!!!

ما یک و نیم درامدومونه، نهصد قسط میدیم از این ماهم یه تومن اجاره داریم. نینی هم تو راهه 😂 خودمم نمیدونم چطور دومم میاریم 😅😅

بگرد دنبال خونه خب. نه برادر شوهرت، نه اگر اجاره رو زیاد کرد اونجا بمون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من میگم نرو اما واقعا میشه نری چاره ی دیگه ای هست؟ فشار بیاری به شوهرت واسه اجاره کردن یه جا دعوا ...

احتمال داره خدای نکرده زندگیشون بپاشه 

بعد برادر شوهر رایگان نمیده اینا باید پول بزارن تعمیر کنن 

همون پولو ی اتاق اجاره کنن با اعصاب راحت بهتره بنظرم 

چقد اسمت قشنگه الای  شوهرتون باید دو شیفت کارکنن  یا اگه طلا داری بفروش رهن کامل کنید خو ...

نه من بالا دارم الهی گور به گورشه

نه شوهرم خدابیامرزدش

برادراشم اندازه خودشون دارن.ندن بهترههههه

مادرمم حیوونی نداره فقط غصه میخوره

قبول نمکنه

طلابدم تازه عروسم بعدم چیزکوچیک نداریم.هرکی یه اتاق داره فک میکنه سرگردنس طلب باباشومیخاد

نظر؟؟؟راجب خونه برادرشوهر که کوچکترین خبر مخابره میشه و حرف دربیارن

نمیدونم عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

زنداداش من با دو تا دختر بچه اسیره دنبال خونه .

داداشم فوت شد ۶ ماه پیش😢😢😢😢

اونم چی مستاجر بدون کار دولتی 😭😢

فقط خدا به داد طفل معصوماش برسه با این اجاره خونه ها 

دلم خونه 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔