2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 58 پست
چه خواهر شوهر خوبی  دلم محبتت رو خواست بخدا  من با زنداداشام کارد و پنیریم  البته ...

بچه های داداشم تنها یادگارشن بطبع مادرشون هم برامون قابل احترامه البته کلا هم خانومه خوبیه

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

بخداغروبیه اصادلم براخونوادمو مادربدبختم نسوخ یهوتو دلم گفتم خدا بی سرو صدا و با ابرو حونمونوبگیره😔😔

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این لباسه میبافن میاری برعکسه درس میکنی نخ اضافش میگیری دگمه میدوزی.

میشه به من بگی کدوم شهری تروخدا واقعا لازم دارم 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
اره ولش کنی مخلص برادراشه نوکرزنداداشاش. ها بگو اینجورکرد اونجورکرد انگارمن غریبه ترازاونام.نمخاد ...

طبیعیه اولاشه

هنوز باورش نشده دیگه شما خانوادشی اونا فامیلاش

یه کم بگذره درس میشه

فقط تا میتونی بهش محبت کن

خودش طرف درستو انتخاب میکنه😊

میشه به من بگی کدوم شهری تروخدا واقعا لازم دارم 

قم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
طبیعیه اولاشه هنوز باورش نشده دیگه شما خانوادشی اونا فامیلاش یه کم بگذره درس میشه فقط تا میتونی ب ...

خونر و چه کنم؟مشاورم اینارودونس گف نرو.اجاره کنین.اون موقه دم عروسی بود

خونر و چه کنم؟مشاورم اینارودونس گف نرو.اجاره کنین.اون موقه دم عروسی بود

ببین درکت میکنم

ترساتو نگرانیاتو

اما با توجه به توضیحاتت حس میکنم چاره ی دیگه ای نیست

مشاور تو خونه ی شما که نیست

تازه قبله این گرونیا بوده صحبتاشون

معلونه خب با زندگی مستقل خیلی از درگیریا کم میشه

من حرفم اینه

چاره ای هست عایا؟

میخوای با شوهرت دعوا کنی سرکوفت بزنی که (دورازجونت البته) خاک بر سر من با این انتخابم

به توام میگن مرد

این زندگیه واسه من درست کردی

با یه عالمه از این حرفا

که بیشتر هولش بدی سمت برادرش و خانوادش

آخرشم مجبور شی بری همونجا زندگی کنی

فقط با این تفاوت که

به جای دادن ذهنیت درست از رفتارای برادرش بهش، فقط از خودت و زندگیتون ذهنیتشو خراب کردی

دیگه آماده ست تا مشکلی پیش بیاد حقا رو به اونا بده

اینجوری خوبه

من میگم از اولش با خوبی و خوشی برو اونجا

اما با شوهرت راجع به دخالتا اتمام حجت کن

ببین درکت میکنم ترساتو نگرانیاتو اما با توجه به توضیحاتت حس میکنم چاره ی دیگه ای نیست مشاور تو خو ...

ببین تاحالاجیکم درنیومده

چقدکادوهاموخرج کردیم

همش فازمنفی مبده من امیدوارش میکنم.باهمه چی ساختم نگفتم وای فلان چیزنداریم توخونه.یامیوه حتماباشع

خودش هروخ خاسه خریده.ادم پرخور بهوپه گیر تیپ بزنی هم نیسم

پس هیچوقت نمگم چه انتخابی داشم.بارهاگفتم توباشی تنهایی توجزیره من جیکم درنمیاد.توباشی تکی تویه اتاق زندگی کنیم دخالت نباشه😔

ببین تاحالاجیکم درنیومده چقدکادوهاموخرج کردیم همش فازمنفی مبده من امیدوارش میکنم.باهمه چی ساختم نگ ...

خب خانومم با توجه به نوع رفتارت به نظرم از پسش برمیای

انشالله هر تصمیمی که میگیری، هیچ وقت پشیمون نشی😍

خب خانومم با توجه به نوع رفتارت به نظرم از پسش برمیای انشالله هر تصمیمی که میگیری، هیچ وقت پشیمون ن ...

بادعای شما

خداکمک حال همه باشه

عزمزم سعی کن باارامش باهمسرت صحبت کنی و بهش بفهمونی که واقعا احتیاج داری که یه جای مستقل زندگی تا آرامش داشته باشی آگه خوب  بتونی طرح نیاز کنی مردا عاشق تامین نیاز خانومشونن.آگه پس انداز یا طلا هم داری بذار وسط و بهش بگو خانوما طلاهاشونو خیلی دوست دارن ولی مستقل بودن و آرامش داشتن برام مهم تره

ببین تاحالاجیکم درنیومده چقدکادوهاموخرج کردیم همش فازمنفی مبده من امیدوارش میکنم.باهمه چی ساختم نگ ...

اشتبآه اکثر خانوما همینه فک میکنن آگه چیزی نخوان زن نمونه هستن درحالی شکوه مرد دربرآورده کردن نیاز زنه.آگه توان مالیشم کمه سعی کن همیشه ازت خواسته های کوچیک داشته باشی که ازپسشون بربیاد.بعدشم که برات گرفت حسابی ازش تشکر و تعریف و تمجید کن خیلی حس خوبی به همسرت میده.همیشه هم بهش بگو تو بهترینی بهت افتخار میکنم.انشاءالله خودمم بتونم به اینا عمل کنم😁

من پدرشوهرم خونه واسه اجاره داره الان ۵ تومن ۳۰۰ تومن مستاجر توشه ۴ تیر وقتش تمومه.زیر زمین هست شاید باهاش حرف بزنید ی کم رهن بیشتر بدید رنگ و کابینت کنه براتون.تو خیابون امام زاده ابراهیمم هست.۱۰۰ متر فقط باید تمیز کنه

💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖
من پدرشوهرم خونه واسه اجاره داره الان ۵ تومن ۳۰۰ تومن مستاجر توشه ۴ تیر وقتش تمومه.زیر زمین هست شاید ...

کجاشه؟؟؟؟؟

ینی ۲۰ یا ۱۵ بگیره چقد؟

وضعیت ابو برقو گاز چیه؟؟؟