2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 58 پست
من میگم نرو اما واقعا میشه نری چاره ی دیگه ای هست؟ فشار بیاری به شوهرت واسه اجاره کردن یه جا دعوا ...

اونجابرم هر بحث باشوهرم همه جامخابره میشه.خانوادتن بی بی سی اند.اونجابرم سردوسال طلاق گرفتیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ما یک و نیم درامدومونه، نهصد قسط میدیم از این ماهم یه تومن اجاره داریم. نینی هم تو راهه 😂 خودمم نمی ...

دعاکن ۴۰۰ بیشترنخادازمون.

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من بالا دارم الهی گور به گورشه نه شوهرم خدابیامرزدش برادراشم اندازه خودشون دارن.ندن بهترههههه ...

متاسف شدم 

کاش دو تایی کار کنید خوب 

ی حقوقو خرج کنین 

ی حقوقو پس انداز 

اختلاف سنی برادرشوهرتون با همسرتون چند ساله؟

کمترازده سال حدود ۷سال.دقیق نمدونم چندسالشه

متاسف شدم  کاش دو تایی کار کنید خوب  ی حقوقو خرج کنین  ی حقوقو پس انداز

میخام کنکوردارم کاردرخانه هسش بیارم .روزی ۶تومن میشه دراورد.اقانمذارن بیرون برم کار

زنداداش من با دو تا دختر بچه اسیره دنبال خونه . داداشم فوت شد ۶ ماه پیش😢😢😢😢 اونم چی مستاجر بدو ...

چه خواهر شوهر خوبی 

دلم محبتت رو خواست بخدا 

من با زنداداشام کارد و پنیریم 

البته من رو نمیدم 

طلا داری بفروش بزاررو پولت بخدا بری و دخالت کنن طلای دنیام برات بی ارزش میشه منم ۹ماهه عروسی کردم بیشترطلاهامو فروختم برای کارخودم

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤
احتمال داره خدای نکرده زندگیشون بپاشه  بعد برادر شوهر رایگان نمیده اینا باید پول بزارن تعمیر ک ...

به قول خودش هرکی ی اتاق داره انگار سر گردنه ست

به این راحتیا اون یه اتاقه پیدا نمیشه عزیزم

باید آرامشه رو به هرحال به هم بزنه

راجع به مجانی بودن

خب جای رهن برمیداره ایشون پولو

تعمیر یا نمیدونم تکمیل میکنه

مگه باید توقع خونه مجانی داشت

حق داره ناراحت باشه نگران باشه

اما اینکه بخواد یه کلام بگه نمیرم..

من موافق نیستم

خود این حرف داستان میشه

من باشم نمیرم به هیچ عنوان ...توکل کن به خدا ......اینوهم بدون خدا اندازه ای که ازش درخواست میکنین براتون از خزانه عیبش میفرسته دعا کن جیب شوهرت پر پول بشه ومحتاج بنده نباشین...منم برات دعا میکنم عزیزم...توهم برای خونه دارشدن من دعا کن

دعاکنین به ۴۰۰راضی شه صاحبخونه. سیدم هس اخه چرا اینهمه میکنه؟چهارحااجاره میگیره.مغازه داره.ههعععییی دونفرن بچه هاشم رفتن

بیار کار در خانه  تو رو خدا  منم قبلا انجام میدادممنجوق دوزی

این لباسه میبافن میاری برعکسه درس میکنی نخ اضافش میگیری دگمه میدوزی.