2777
2789
عنوان

سرفه های شدید پسر دوساله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 48 پست
آخه پسرم پارسال تابستونم‌حتی باکوچکترین سرماخوردگی همینجوری میشد.یه دکترهم گفت آسم اطفاله وچندسال طو ...

الرژی حساسیت به گرد وخاک و گرده گل و ...تو فصل های مختلف یا حساسیت به چیزهای خاص مثلا بوی گیاه خاصی میگن

اسم مربوط به ریه ست 

که از الرژی شدتش بیشتره وعلائمش یکیه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیداین اسپری رو با دم یار براش میزنم اصلا نمیزاره نگه دارم سریع ازدستم درمیره ولی دکتر گفته بود ت ...

پسرمنم نمیداشت تو خواب براش میزدم

یا دوتایی نگهش میداشتیم یکیمون میزد براش

ممکن نیس خدای نکرده زبونم لال خفه بشه؟😞😞😞

نه عزیزم.اسپری بزنی راه نفسش باز میشه

موقع خواب سرشو بالاتر بیار نفس کشیدن راحت تر بشه براش

فقط مواظب باش تب نکنه

نه عزیزم.اسپری بزنی راه نفسش باز میشه موقع خواب سرشو بالاتر بیار نفس کشیدن راحت تر بشه براش فقط مو ...

یعنی تب هم میکنن؟آخه دکتر گفت اصلا گلوش عفونتی چیزی نیس.وای خدا کاش ازشیر نمیگرفتم خداجون

ببخشید وقتتو میگیرم.پسرتون الان چندسالشه؟وتا چندسالگی اینجوری شدید میشد سرفه هاش

پسرم سه سالشه

از نه هشت ماهگی که اولین بهار بعد تولدش بود سرفه های وحشتناک و تب گلودرد شدید داشت بردمش پیش فوق تخصص اطفال دارو و اسپری داد.

همین الانشم سرفه میکنه سرماخورده وقتی با انتی بیوتیک خوب نمیشه میفهمم بخاطر الرژیشه

یعنی تب هم میکنن؟آخه دکتر گفت اصلا گلوش عفونتی چیزی نیس.وای خدا کاش ازشیر نمیگرفتم خداجون

اگه عفونت نیس پس سرما نخورده نگران نباش تب نمیکنه

پسرم سه سالشه از نه هشت ماهگی که اولین بهار بعد تولدش بود سرفه های وحشتناک و تب گلودرد شدید داشت بر ...

بهتر وکمتر نشده شدت سرفه هاش بزرگتر شده؟من همش امیدوارم پسرم بهتربشه.شما چقدر شیر دادین😓

به شیر ربطی نداره جرا خودزنی میکنی.باید دوره ش بگذره

تا دوهفته حداکثر خوب میشه

فقط نذار خونه گردوخاک باشه

بهتر وکمتر نشده شدت سرفه هاش بزرگتر شده؟من همش امیدوارم پسرم بهتربشه.شما چقدر شیر دادین😓

چرا خیلی بهترشده

الان دیگه اسپری نمیزنه