2777
2789
عنوان

سرفه های شدید پسر دوساله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدامرگم بده اون ک جمع نمیکنه ما بایدازابنجا بریم بخاطر این بچه هم ک شده.اون دیوونه ی کبوتره و حیوانا ...

اره گلم خیلی جدی بگیر کسایی که الرژی دارن حیوونا براشون بدترین چیزن.من خودم عاشق گربه ام ولی شوهرم شدید الرژی داره.مول پسر شما بنده خدا چندماه سرفه میکرد

وای عزیزم ماکارونی خیلی روغن داره.معلومه که بخاطر اونه بستنی و اب خنک هم نده سوپ غذاهای آبپزی بهش ...

بخدا براش سوپ شیربرنج کته ساده درست میکنم اصلا لب نمیزنه از دهنش میریزه بیرون فقط غذاهای طعم ومزه دار و ادویه دار رو دوس داره خیلی کارم سخته ب خدا وقتی ب سرفه میفته میترسم دیگه نفسش نیاد دارم میمیرم از استرس.فردا چ دکتری ببرمش؟

دکتر اطفال دیگه

دکتر اطفال چندین بار بردم چندجا نهایت همین آمپول بتامتازون میدن با اون همه ضررش چقدر بچم زده...با اسپری سالبوتامول...ک اینارو دارم.نباید ببرم متخصص آلرژی یا گوش وحلق وبینی،نمیدونم😢

دکترپسرم گفت سرفه الرژی تا دوهفته بند نمیاد و گفت تا شیش سالگی هر بهار و هر پاییز همینه

آخه پسرم پارسال تابستونم‌حتی باکوچکترین سرماخوردگی همینجوری میشد.یه دکترهم گفت آسم اطفاله وچندسال طول میکشه بهتر بشه.آلرژی با آسم اطفال فرق میکنه؟