2777
2789
عنوان

سرفه های شدید پسر دوساله ام

268 بازدید | 48 پست

سلام دوستان مامانا توروخدا اگر کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه تا فردا ک وقت بگیرم و دوباره ببرمش دکتر...

سرفه هاشو دکتر گفته بود آلرژی و چون خیلی شدید بود متاسفانه علاوه بر اسپری سالبوتامول سه تا یک سوم آمپول بتامتازون هم ب اجبار زد ولی هنوزم سرفه های خیلی شدید میکنه ک امروز بالاآورد.راستش نوشتم دوساله ولی بیست ویک ماهشه تازه یه هفته هست ازشیرگرفتمش برعکس اینجوری مریض شده از سرفه خفه نشه یه وقت خیلی میترسم و داغونم😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تب نداره و همیشه از پارسال همین موقع ها این مدلی میشه ک از همون موقع چندتا دکتر بردم هربارهم گفتن سرماخوردگی نیس.یکی گفت آسم اطفاله یکی گفت آلرژی...برام مهم نیس اسمش چیه فقط میخام خوب بشه بچم تو خواب یهو کبود میشه ازسرفه ومیخاد بالابیاره.برعکس قبلا اینجور وقتا شیر میخورد وآروم میشد الان خیلی داغونه خیلی ناراحتم واحساسِ بدبختی میکنم.حالا ک ازشیرگرفتمش اینجوری مریض شده

سعی کن عرقیجات ضد حساسیت مثل کاسنی بهش بده تو غذا ادویه اصلا نریز.اگه پرنده یا گل و گیاه دارین از خو ...

وای پایین تو حیاط مادرشوهرم اینا برادرشوهرم یه عالمه کبوتر داره خدایااااا😢😢😢😢

تب نداره و همیشه از پارسال همین موقع ها این مدلی میشه ک از همون موقع چندتا دکتر بردم هربارهم گفتن سر ...

مایعات زیاد بده جای شیرت جبران بشه

شیرگرم

اب جوشیده

مخصوصا شربت ابلیمووعسل که گفتم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دم کرده ی تخم به معجزه میکنه  پسرمنم الرژی داره  یا ابلیمو عسل و آب ولرم بهش میدم گلوش ن ...

اتفاقا الان دیدم تویخچال دارم دم کردم ک از خواب پاشد بهش بدم ایشالا ک بهتربشه‌

مایعات زیاد بده جای شیرت جبران بشه شیرگرم اب جوشیده مخصوصا شربت ابلیمووعسل که گفتم

خیلی ناراحتم ولی از طرفی میگم اگ دوماه دیگه بیشتر بهش شیر میدادم بازم بالاخره سختی وبیقراریش رو داشت دیگه..آخه خودم بیمارم باید برم دکتر بخاطر داروهام مجبوربودم دیگه  بگیرمش...ولی خیلی بهونه گیر شده همش گریه میکنه عصبیه

دکتر شربت کتوتیفن و دیفن هیدرامین هم داده بود ک اصلا تاثیری نداره وقتی بهش میدم.

ناهار ماکارونی خورد ک ادویه داشته یعنی بخاطر اون بدتر شده ؟الهی بمیرم.

میگم خدای نکرده بااین سرفه ها اگ نفسش نیاد چی؟میتونم اسپری رو زودتر از ۴ساعت بزنم اگ حالش بدشد؟

خیلی ناراحتم ولی از طرفی میگم اگ دوماه دیگه بیشتر بهش شیر میدادم بازم بالاخره سختی وبیقراریش رو داشت ...

خودتو مقصر ندون

بالاخره الرژی داره دیگه باید تحمل کنی

تو خونه ت گرد وخاک نباشه

روکش رخت خواباش رو زود به زود بشور

تو خونه روغن سرخ نکن اگه میتونی

پرنده افتضااااحه واسه حساسیت.احتمالا دلیلش همینه.بگین همه رو جمع کنن

خدامرگم بده اون ک جمع نمیکنه ما بایدازابنجا بریم بخاطر این بچه هم ک شده.اون دیوونه ی کبوتره و حیوانات تازه یه سگ هم داره تو حیاط😢😢😢

خودتو مقصر ندون بالاخره الرژی داره دیگه باید تحمل کنی تو خونه ت گرد وخاک نباشه روکش رخت خواباش رو ...

دکترهم گفت ک جاییکه غذادرست میکنی اصلا نباشه بچت‌ولی اصلا نمیشه من آشپزخونم چسبیده ب حال و بچمم همش پیشمه

دکتر شربت کتوتیفن و دیفن هیدرامین هم داده بود ک اصلا تاثیری نداره وقتی بهش میدم. ناهار ماکارونی خور ...

وای عزیزم ماکارونی خیلی روغن داره.معلومه که بخاطر اونه

بستنی و اب خنک هم نده

سوپ غذاهای آبپزی بهش بده