سلام دوستان مامانا توروخدا اگر کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه تا فردا ک وقت بگیرم و دوباره ببرمش دکتر...
سرفه هاشو دکتر گفته بود آلرژی و چون خیلی شدید بود متاسفانه علاوه بر اسپری سالبوتامول سه تا یک سوم آمپول بتامتازون هم ب اجبار زد ولی هنوزم سرفه های خیلی شدید میکنه ک امروز بالاآورد.راستش نوشتم دوساله ولی بیست ویک ماهشه تازه یه هفته هست ازشیرگرفتمش برعکس اینجوری مریض شده از سرفه خفه نشه یه وقت خیلی میترسم و داغونم😢😢😢
سعی کن عرقیجات ضد حساسیت مثل کاسنی بهش بده تو غذا ادویه اصلا نریز.اگه پرنده یا گل و گیاه دارین از خونه ببر بیرون.بخور بده و همش کتری روی گاز بجوشه که هوا رطوبت بگیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مایعات زیاد بده جای شیرت جبران بشه شیرگرم اب جوشیده مخصوصا شربت ابلیمووعسل که گفتم
خیلی ناراحتم ولی از طرفی میگم اگ دوماه دیگه بیشتر بهش شیر میدادم بازم بالاخره سختی وبیقراریش رو داشت دیگه..آخه خودم بیمارم باید برم دکتر بخاطر داروهام مجبوربودم دیگه بگیرمش...ولی خیلی بهونه گیر شده همش گریه میکنه عصبیه