2777
2789
عنوان

کاش ازدواج کرده بودم 💔

281 بازدید | 33 پست

واقعا گاهی نیازه که باشه برا یسری کارا ،الان میخوام جمعه برم یه شهر دیگه ازمون دارم ،نه اتوبوس هست ماشین بابامم ماشینش خرابه ،دربستم کسی رو معتمد نمیشناسم ،به داداشمم روم نمیشه که بندازنش تو زحمت بگم ببره😑💔

غیر از این خیلی به کار میومد حداقل از تنهایی و بی کسی درمیومد ادم ،الان با یکی نمیتونم راحت درد ودل کنم باید تنهایی فقط گریه کنم به حال خودم ،توف به این شانس که انقدر ازدواج برا یسریا از جمله من عقب افتاده ،یه خواستگار درست نمیاد هر کدوم یه مشکلی دارن از شانس گندم باشه اگر شوهرم کرده بودم اونم میشد یه باری رو دوشم😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫂🫂🫂🫂

من دو تا دوستام رفتن مشهد دعا کرده بودن که یه ازدواج خوب داشته باشند. به چند ماه نشد بعدش خواستگار امد و ازدواج کردن. حالا خواستگارها عالی نیستند ولی بد هم نیستند شوهرهاشون ادم های خوب و سر به زیری هستند الان هر دوشون بچه دار هم شدن و دارند زندگی می کنند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خداوکیلی فکر میکنی، مردا میشینن پای دردو دلت؟؟؟همش باید ازشون یه چیزی مخفی کنی چون بیا میره به خانوادش میگه، یا از این حالت سواستفاده میکنه، یا یه وقتی همینا تو سرت میزنه

یا بگی آزمون دارم با کله میاد میبرتت شهر دیگه؟، اگه خیلی خوب باشه و بیکار ببرتت وگرنه یا میگه نمیخواد، یا میگه کار دارم، یا با صدتا منت و غر زدن میبرتت

همون داداشت بگی بی دردسر تره

مجردی یه درده

متاهلی هزارتا

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹