اون زن ها این کاره هستن وشغلشون همینه ما خیر سرمون همسریم عشقشون هستیم مگه میشه مثل این زنای هرجایی ...
خب عشق که با انجام دادن کارابی که همسر دوست داره از بین نمیره... خیییلی کارا اگه باهمسر باشع عیبی نداره و حرام نیست... اما دیدن اون فیلما که حرامه...حالا انجام دادن اون کارا با همسر بهتره یا دیدن فیلمای بد؟
نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
پيش پا افتادس چون از دور و مشكل ديگران رو نظر دادن ِ براتون وگرنه از ديدگاه روانشناسي رابطه يعني ٩٠٪ ...
پیش پا افتادست چون شوهرم وحشتناک میل جنسیش بالاست و یه مدت از دست کارتش داشتم روانی میشدم پیج یواشکی تو اینستا داشت و.... ولی وقتی فهمیدم اگر در ماه چنبار یه رابطه کامل منظورم از کامل اینه که همه جوره لباس ارایش و حرکات تو رابطه انجام میدادم هررررررر شب بهش سرویس عالی میدادم جون نداشت وقتی شبا از باشگاه میومد ولی اینقد ادامه دادم کلا اون حال و هواش خوابید عوض یه ماه کمر درد شدید داشتم ولی اون عادت های مسخرش از بین رفت هر کس یه قلقی داره و از هر شخص فرق میکنه واسه همین باید طرفتو بشناسی هر روشی برای همه کارساز نیست من خودم دانشجوی روانشناسی ام
ای وااای... چه عیب داره... قرار نیست اونا باشن الگوی شما... اما گاهی آدم باید حیا رو کاملا پیش شوهرش بذاره کنار...مگه این حدیث پیامبرو نشنیدی که بهترین زنان امت من با حیا ترین در جامعه و بی حیاترین پیش همسر باشه... نه اینکه بی تربیت باشه...نه... اینکه از هیچ موردی کم نذاره... خجالتو حیا تو اتاق خواب اصلا معنایی نداره
نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩