2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عشق که با انجام دادن کارابی که همسر دوست داره از بین نمیره... خیییلی کارا اگه باهمسر باشع عیبی ند ...

ببین عزیزم این فیلم ها همش جنبه تجاری داره وخیلی هاش واقعی نیست صحنه هاش مثلا شما اگه فیلم تخیلی ببینی میدونی واقعی نیست و نمیشه مثلا تو هوا پرواز کرد این فیلم ها هم نمیشه همه کار هاشونو انجام داد خیلی از کار ها ی این فیلم ها برای خانم ها زجرآور و ناراحت کننده هست اینها فیلمها آموزشی نیستن فقط تجاری هستن و در واقعیت غیر قابل اجرا وگرنه من منکر رابطه عاشقانه و گرم با همسر نیستم

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد
نه قبول نمیکنه بچه دار شیم

اصلا ناراحت نباش و خودتو درگیرنکن سعی کن ب روش نیاری تا هم خودت هم اون خجالت زده نشین کاره سختیه اما شب برو پیشش و ازش بخاه ک بهت بگه چ نوع رابطه ای دوس داره و دوس داره واسش چیکار کنی اون خودش ب نوعی متوجه فهمیدن شما میشه

یهویی ابن کارو کرد؟ دعوایی بحثی؟ ازت درخواستی نترده که بهش توجه نکنی؟ بعضیا بیمارن.... مخصوصا نگاه کردن به این فیلما اعتیاد میاره...تو کمکش کن که ترک کنه... یه انگیزه ی قوی بهش بده

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
پیش پا افتادست چون شوهرم وحشتناک میل جنسیش بالاست و یه مدت از دست کارتش داشتم روانی میشدم پیج یواشکی ...

اگر دانشجو روانشناسي باشيد هم بايد بدونيد يك نسخه دواي درد همه نيست!!

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
عزیزم شما متوجهی که استارتر حاش بده الان ؟؟؟؟؟اینکه اومدی خدا رو شکر میکنی یعنی چی؟؟؟؟ مرد خوب مردیه ...

عزیزم اگه درست خونده باشی گفتم جرات نمیکنه چون دعوا میکنیم پس اگه من هیچی بهش نگم هر کار دلش بخواد میکنه و واسش مهم نیست ۲ساعته حرف من با استارتر اینه که هرجور شده تلاش کنه تا شوهرش این کارشو تموم کنه حالا با هر روشی که خودش میدونه رو شوهرش جواب میده اونه که اخلاقیات شوهرشو میدونه نه ما و در اخر هم نشد بره یه مشاوره تا راهکارهای بیشتری پیدا کنه ولی به هیچ وجه نباید ازش ساده بگذره 

در ضمن هیچ مردی پاک و سالم نیست مگر این که دروغگو و بازیگر خوبی باشه 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
الان من چیکار کنم دلم نمیخواد تو صورتش نگاه کنم مرتیکه وقیح و

اینجوری نگو بابا اینقدر گنده ش نکن خیانت چیه دیگه

حالا یه غلطی کرده دیگه تو هیچی نگو دعوا میشه بدتر میشه ولش کن شاید حالا خودش خجالت کشید خوب شد 

تو فقط سعی کن داغتر باشی جون و نفس براش نذاری خودش خوب میشه

عزیزم خیلی ناراحت و دلمرده نشو بعضیا متاسفانه چون تو دوران مجردی اینجوری بودن بعدشم نمیتونن بزارنش کنار مثله اعتیاد میمونه از تیکرت متوجه شدم بارداری متاسفانه مجبوری تو رابطه مراعات کنی شاید کم کاری شما از لحاظ بارداری باعث شده ایشون همچین کاری بکنن وگرنه هیچ ادم عاقلی وقتی شرایطشو داشته باشه ببخشید معذرت میخوام خودش ب خودش حال نمیده ک ...بنظر من اصن سعی نکن مچشو بگیری چون یه سری مرزها بینتون میشکنه و این باعث میشه این عاقا ب کارش ادامه بده بعضی از دوستان نظرات خوبی دادن بنظرمنم بهش اجازه بده از فانتزیاش بگه اینکه چ توقعاتی تو رابطه از شما داره و سعی کن حدالامکان براش انجام بدی از این کلمات ج ق ی وفلان هم استفاده نکن بعضیا واقعا بیمارن دست خودشون نیس حاضرن هر کاری بکنن تا نیازشون براورده شه

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
اگر دانشجو روانشناسي باشيد هم بايد بدونيد يك نسخه دواي درد همه نيست!!

و دقیقا گفتم که یه روش روی همه جواب نمیده این فقط یه مثال بود و تجربه دیگه بقیش پای هود استارتره که شناخت داره از همسرش و اگه نتونست هم پیش یه مشاور خوب بره تا راهنماییش کنه

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

وای استارتر..این موضوع خیلی وحشتناکی نیست. همه ی مردا تو ذهنشون فانتزیای جنسی دارن چون بهش نمیرسن از این کارا میکنن. تو به حرف کسایی که میگن خیانت و..مریضی و..گوش نده. برا شوهرت متنوع و گرم باش.خسته اش کن و..

خیلی از رفتارای مردا عادیه در صورتیکه برای ما زنها وحشتناکه.

خودتو ناراحت نکن. من گاهی وقتا با شوهرم سر همین چیزا شوخی میکنم چون میدونم تو مجردی اکثر پسرا این کارو انجام میدن. ولی باید انرژی اش رو بگیری

استقلالی ام💙💙💙
وقتی میان میگن حتما مشکل از توء میفهمم جمله زنان علیه زنان چقد تنفر انگیره

شما مشکل نداری عزیزم این رو مطمئن باش مشکل از شوهرته باید به مشاور بگی تا راهنماییت کنه حرفای خانمهای اینجا فقط تجربه خودشون هست نه علمی 

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد