خب عزیزم چه ایرادی داره اونا کاربلدن ما بلد نیستیم ، مردان از خانمایی که مرده هستن در رختخواب بدشون میاد دوست دارن فعال باشن ، شما باید عذر میخوام موقع رابطه با همسرتون باید حیا رو بذارید کنار اینارو دکترا میگنا من نمیگم
وقتی میان میگن حتما مشکل از توء میفهمم جمله زنان علیه زنان چقد تنفر انگیره
عزیزم مشکل از زن نیست مشکل تنع طلبی بیش از حد و اندازه مرداست واسه همینم هر کاری واسه مردا عادیه ولی اگه یه زن اینکارو کنه هر برچسبی که دلشون بخواد به ادم میچسبونن و حیون نام میبرن ولی چه میشه کرد باید جنگید و ادامه داد نباید بزاری اینجور چیزا ازارت بده تو تمام تلاشت رو براش انجام بده نشد ازش مستقیم بپرس بحث یه عمر زندگیه یه رو دوروز نیست باید حتما یه چاره بیاندیشی چون وقعا سخته اعتماد بنفس زن از بین میره و این عمق فاجعست
ولش کن بابا بذار خوش باشه برای من پستش مهم نبود اصلا
عزیزم اون حرف من در جواب به حرف دوست دیگه ای بود نه شما.پیام من جنبه پز و اینا نداشت این بود که نباید اجازه بدی شوهرت هرکار دلش خواست بکنه و شوهر من از ترس از دعوا و جنگشه که این کارو نمیکنه و این مسله کم کم براش عادی میشه با خودش میگه خب فایدش چیه که تو گوشیم عکس دختر باشه بالاخره اگه عاقل باشه کم کم با کمک تو میتونه از این کارش دست برداره شمام اگه واقعا میخوایی مشکلت حل بشه برو پیش یه شخصی که واقعا بتونه کمکت کنه نیا تو سایتی که همه جور ادم توش هست موضوع شخصیت مطرح نکن.روز خوش امیدوارم مشکلت حل بشه.