2777
2789

اگه دوستش داری عاشقشی هیچی نگو اصلا به روش نیار بدتر میشه غرورش میشکنه دیگه ممکنه مثل قبل دوستت نداشته باشه فقط اینقدر بهش بچسب ازش بخواه تا جون نداشته باشه از این کارا بکنه بگو من داغم زیاد میخوام تو شوهرمی باید بیشتر بهم برسی بیشتر تلاش کنی

اگه هم دوستش نداری خوب بهتر بذار اونکارو بکنه تو هم راحتی کاری بهت نداره

ولی من میگم خبری نیست فقط از روی کنجکاوی رفته این فیلمارو دیده بیچاره زیاد نگران نباش مشکلی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حموممون یه قسمت از شیشه ش شکسته صدای اب نمیومد از اون جا نگاه کردم اونم منو دید ولی نمیدونم فهمید ...

ببین زیاد سخت نگیر ک عادت بدش بشه واسه تو نقطه ضعف وقتی سر حاله باهاش صحبت کن شاید کمبودی چیزی احساس میکنه و از عواقبش میترسه بهت بگه

ههههههه یا خدا  شاید باورتون نشه ولی خدایی شوهرم جرات نمیکنه تو گوشیش یه عکس دختر کارتونکی حتی ...

عزیزم شما متوجهی که استارتر حاش بده الان ؟؟؟؟؟اینکه اومدی خدا رو شکر میکنی یعنی چی؟؟؟؟ مرد خوب مردیه که هنوز گند کاراش درنیومده پس اینقدر با اطمینان حرف نزن و پزشو نده که بعدا پشیمون نشی

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
مثلا اونا رابطه از پشت دارن قبلا که مچشو گرفتم دیدم به نظرت میشه هر کاری میکنن بکنم؟

دیگه ازین بدتر نیست که شوهرتو درحال لذت بردن از نگاه کردن به زنای دیگه ببینی...چاره چیه؟! هات باش دیگه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خب باهم فیلم ببینین برو کنارش کمکمش کن نیا اینجا تاپیک نزن مسائل شخصیو☹️

با هم بشینن فیلم ببینن ؟!

فعل حرام رو اینم انجام بده؟!

دیدن رابطه‌ی جنسی دونفر فقط کار ادمای بیماره که از نظر روانی دچار مشکلن 

تهوع اورترین کار دنیا

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مثلا اونا رابطه از پشت دارن قبلا که مچشو گرفتم دیدم به نظرت میشه هر کاری میکنن بکنم؟

اون زن ها این کاره هستن وشغلشون همینه ما خیر سرمون همسریم عشقشون هستیم مگه میشه مثل این زنای هرجایی بود هرکاری کرد چه حرفایی میزنن بعضی ها

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد
ههههههه یا خدا  شاید باورتون نشه ولی خدایی شوهرم جرات نمیکنه تو گوشیش یه عکس دختر کارتونکی حتی ...

ببین حال استارتر خوب نیست الان موقع تمجید از خودت و همسرت نیست کمک نمیکنیم حداقل نمک نپاشیم