2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا راه کارام همیشه همین اندازه سازندس 😂😂😂😂

یه اب پرتقال طبیعیم بهش بده بگه بخور ضعف کردی🤪

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

تو حموم فیلم می‌بینه؟

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
هیچی اصلا به روی خودش نیاورده هنوز بیشعور 

بابا بهش رک بگو ببین چ جوابی میده

حالشو بگیر نذار روش باز بشه بعدا دیگه اینکارو قایمکی تو حموم انجام نمیده میاد جلو روی تو انجام میده

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

نمیتونمم برم قهر بگم چون شوهرم جقیه چی به بابام بگم ای خداااااا

نه چرا قهر 

با هم بريد مشاوره بگيريد از دكتر 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

تو هم کارای زنایی رو بکن که تو فیلم میبینه...جای اونا رو بگیر...همون موقع میرفتی جای اون فیلمو میگرفتی...بچه هم دارین؟ خودارضایی خییییلی عوارض داره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
استارتر به روش نیار تو هم برو تو حموم ..شاید کم میذاری ..نه؟؟🤔

کم میذاری یعنی چی این تقریبا دوماهه ما که هفته ۴ ۵ بار رابطه داشتیم شده یه بار همش میگه خستم و ...

میشه به زور بهش تجاوز کنم

تو هم کارای زنایی رو بکن که تو فیلم میبینه...جای اونا رو بگیر...همون موقع میرفتی جای اون فیلمو میگرف ...

مثلا اونا رابطه از پشت دارن قبلا که مچشو گرفتم دیدم به نظرت میشه هر کاری میکنن بکنم؟