2777
2789
عنوان

با اقاییم چیکار کنم اخه 😐😐😔😔خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست
چرا 

چون برای رفتن پیش دوستش شوق داشته و از شدت ذوق رقصیده. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اگه بهش نگی اقایی مثل دوستاش اسمشو صدا کنی بمونه خونه. 

اینجا گفتم اقایی همیشه میگم شوهرم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
چون برای رفتن پیش دوستش شوق داشته و از شدت ذوق رقصیده. 

اره

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
خب این داره شورشو درمیاره جلوشو بگیر که متعادل شه رفت و امدش به نظرم از مشاور کمک بگیر

واقعا باید بهر پیش مشاور ؟؟

من ۲۰ اون ۲۷

خب شما سنت كمه

ايشونم برا ازدواج به نظر من كمه

اگه زيادي با دوستاش ميگرده و تايم برات كم ميذاره ، برنامه هاي دونفره طراحي كن

مثلا باهم برين كلاس زبان، يا مثلا با هم عضو گروه كوهنوردي بشين باهم برين كوه جمعه ها.اينا مثاله ببين خودتون چي علاقه دارين

فعاليت اجتماعي مشترك باعث ميشه روابط هردوتون تو يك جهت باشه.با دوستا بخاين برين بيرون دسته جمعي باشه و تنها نره

واسه همین لوس بودنت ک خونه نمیمونه😐😐😐😐

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
خوب بره چرا بهش اطمینان نداری

اطمینان دارم ولی دیگه خیلی بیرون هر چی هم میگم قبول نمیکنه 

مثلا کارای مردونه ی خونه همیشه دوماه یا س ماه می‌مونه بعد درست میکنه 

واسه همین لوس بودنت ک خونه نمیمونه😐😐😐😐

😔😔

بعدم همينجوري بود عقد كردي؟😑 فازتون چيه زود بعله ميگيد خدايي

😑😑😑

😔😔

😐😐😐😐 ببخشید تورو خدا ناراحت نشو شوخی کردم

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....